📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie to manekin . Za dużo się na oglądałem co odprawiają w murzynowie,nie chyba że biały pali się inaczej 😆
[ Dodano: 2024-07-29, 20:36 ]
Jak dla mnie to manekin . Za dużo się na oglądałem co odprawiają w murzynowie,no chyba że biały pali się inaczej 😆
[ Dodano: 2024-07-29, 20:36 ]
Jak dla mnie to manekin . Za dużo się na oglądałem co odprawiają w murzynowie,no chyba że biały pali się inaczej 😆
Ja jednak myślę, że to raczej prawdziwy trup szczupłego, młodego orka. Orkowy język, a w kacapstanie takie kwiatki to norma...
Stopy ma ułożone zbyt naturalnie jak na manekina manekinach tak się nie wyginają. Co nie zmienia faktu że tego się nie spodziewałem
mar173 napisał/a:
znieczulony wódą ale pewnie i tak bolało
mnie się zdaje, że on już nie żył, jak go wrzucili w ognisko
Nome napisał/a:
mnie się zdaje, że on już nie żył, jak go wrzucili w ognisko
Z 18 lat temu pod koniec jednego ogniska dla rozrywki machneliśmy sobie pare razy ręką przez ogień, szybko to się nic nie działo, a nasz jeden kolega najbardziej porobiony jak to zobaczył to wsadził łapę prosto w ogień i trzyma, my go odciągamy a ten się z nami siłuje, następnego dnia się zastanawiał gdzie się podziały jego włosy na ręce..
BazantSzary napisał/a:
pod koniec jednego ogniska dla rozrywki machneliśmy sobie pare razy ręką przez ogień, szybko to się nic nie działo, a nasz jeden kolega najbardziej porobiony jak to zobaczył to wsadził łapę prosto w ogień i trzyma, my go odciągamy a ten się z nami siłuje, następnego dnia się zastanawiał gdzie się podziały jego włosy na ręce..
No ale z wózkiem ?!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie