📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Film jak film, ale piwo Ci dam za spowodowanie, że Dżesi Pinkman do końca 2023 nic tu nie napisze.
Andrzejas napisał/a:
Film jak film, ale piwo Ci dam za spowodowanie, że Dżesi Pinkman do końca 2023 nic tu nie napisze.
Zgłaszanie innych do bana to zwykła chujoza i prostota mózgowa
darek1234 napisał/a:
za krótko jesteś na sadolu
Halman napisał/a:
niestety nie wiem co jest powodem korytarzowego starcia...
Stawiam na alkohol i niedojebanie mózgowe. Fatalne połączenie.
Polska, Rosja jeden ciul. Miałem w bloku podobną akcję, 2 nawalonych typów mi zapukało do mieszkania (jeszcze kundla wilczura mieli), że coś od mojego mieszkania słyszeli i mam się z nimi bić na klatce, jeden mnie kopnął próbując wciągnąć w bójkę i na tym się w sumie skończyło, bo to nie Rosja. Edit: Teraz założyłem sobie kamerkę na drzwi, więc coś może się kiedyś nagra na sadola, bo mieszkam w trochę patoli.
darek1234 napisał/a:
Przecież nikt nikogo do bana nie zgłaszał. Dżesi sam takie pierdoły do Halmana pisze na PW, że zasłużył na 6 warnów. Halman tylko pokazał Aniołowi, co tan kretyn tam kaszle. Bo Pinkman myślał, że wiadomości prywatne są na serio prywatne. XD
Wrzuć coś o swojej rodzinie np. " To my banderowcy" dziadka w upa i swoją rozjebaną dupę, w sumie wyjdzie na jedno
PhantomMask napisał/a:
Wrzuć coś o swojej rodzinie np. " To my banderowcy" dziadka w upa i swoją rozjebaną dupę, w sumie wyjdzie na jedno
A co? Zwieracz cię piecze? Ma piec...
Halman napisał/a:
za krótko jesteś na sadolu
Jestem długo na Sadolu tylko jakiś ruSSki kretynek zaczął mnie prowokować i obrażać na priv. Dostał odpowiedź zwrotną, którą przekazał do admina i tak dostałem bana dożywotnio
Golas umie się bić , fajnie się ogląda
Ja bym im najebał do nieprzypomności z takimi umiejętnościami a później brutalnie zgwałcił szczekającą suke
Ja bym im najebał do nieprzypomności z takimi umiejętnościami a później brutalnie zgwałcił szczekającą suke
Bili się o kartę powołania. Chcieli na front.
A suka liczyła już diengi za gruz200.
A suka liczyła już diengi za gruz200.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów