Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zegarek cenniejszy niż życie kozojebca, tak mi się wydaje
Trafna ocena wartości.
kurwa oni juz allach akbar krzycza z angielskim akcentem hahahah ewoluja a i jeden ma piec zon po 6 dzieci ,kwestia czasu jak islam przejmie caly swiat ,zreszta kto oglada zagraniczne strony ten wie ze jescze 50 lat i my bedziemy krajem muzulmanskim,bo sie u nas nikt nie mnozy tylko wygodnie zyje samolubnie ,wakacje kredyty imprezy lgbt niebinarnosc ,lewicowskie poglady byc dla seibie i jebac innych ,tak to arabia saudyjska oplaca media i rzady zeby glosili i propagowali lgbt ,zeby sie biale debile same zaoraly i wyginely ,wcale nie chodzi o to ze jak jestes lgbt to jestes wolnym czlowiekiem wartosciowym wyruznionym ,nie, zostales samo zaorany by sie nie rozmnazac , i by inna nacja cie zastopila ,tak dzailaja muzulmanie ,jebac miodkow ,pismo tez juz jest niebinarne
Zapomniałeś o żydach, którzy toczą sobie z nimi konflikty, za pomocą rąk wszystkich innych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów