📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Okazało się że byli na zakupach q mieście
Takie poświęcenie to ja rozumiem.
Ładnie ale nadal więcej ich się rodzi niż ginie a to znaczy że będziemy mieli stały dostęp do takich materiałów . Boooom kurwa i do piekła do srallacha
chuja widać, pewnie go tam nie było
Ciekawe ile taka fura wypelniona po brzegi ladunkami by kosztowala u nas. Przydalaby mi sie ;d
3 tematy pod rząd z harda na głównej? 3 godziny minęły i jeszcze nie ma warna, pewnie admini jeszcze na koloniach.
EDit: No ok, dwa tematy. Ten obejrzałem do końca dopiero po napisaniu posta, zobaczyłem brodatego i myślałem że polecą głowy
EDit: No ok, dwa tematy. Ten obejrzałem do końca dopiero po napisaniu posta, zobaczyłem brodatego i myślałem że polecą głowy
Chwilę przed wybuchem w prawej dolnej części budynku jakby ostrzał widać?
Zajebista muza.
Zajebista muza.
Mam nadzieję że zabrał tylko siebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów