18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
To nie crack
~Velture • 2017-09-14, 10:03
Nie wiem w sumie co bardziej jebie ludziom we łbach. Czy palenie cracku, czy heroina, czy meta, czy 90 płci i bycie specjalnym płatkiem śniegu z wrażliwymi na słowa uczuciami.

Swoją drogą to ma ktoś ochotę na 'atm' za 10 dolców*?
*ass to mouth

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
fazikonik 2017-09-14, 10:11 34
Zajebiste ta babka ma fajny kojacy glos :p
Zgłoś
~DMT 2017-09-14, 10:11 144
Babka nie ma sumienia, wbija się na chatę i przeszkadza laloli w pisaniu tych wszystkich mądrych postów...

Q L I M A X
Zgłoś
Halman 2017-09-14, 10:27 36
MaszAyahuaskę napisał/a:

Babka nie ma sumienia, wbija się na chatę i przeszkadza laloli w pisaniu tych wszystkich mądrych postów...

10/10
Zgłoś
Zabójca 2017-09-14, 11:25 5

Nic nie pali, przecież jest zakaz palenia, nie widzisz?!
Zgłoś
mormakill 2017-09-14, 11:49 1
dobra niech ktos powie co to jest atm ? "łdowanie w dupe ..." i dalej nie rozumie
Zgłoś
~DMT 2017-09-14, 11:51 13
mormakill napisał/a:

dobra niech ktos powie co to jest atm ? "łdowanie w dupe ..." i dalej nie rozumie

A co? Chcesz zarobić $10?

Q L I M A X
Zgłoś
~Velture 2017-09-14, 11:57 1
mormakill napisał/a:

Przecież napisałem małym druczkiem nad filmikiem "ass to mouth" czyli tłumacząc lużno "z dupy do mordy".

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
voidinfinity 2017-09-14, 14:56 14
Velture napisał/a:

Nie wiem w sumie co bardziej jebie ludziom we łbach. Czy palenie cracku, czy heroina, czy meta, czy 90 płci i bycie specjalnym płatkiem śniegu z wrażliwymi na słowa uczuciami.

Najbardziej jebie ludziom w głowach religia.

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
Kali111 2017-09-14, 15:19 1
może ktoś rozpisać dialog (moze byc bez tlumaczenia) od 0:40 bo nichuja nie rozumiem tego bełkotu ;/;/
Zgłoś
Prostak 2017-09-14, 15:37 5
Asynchronous Transfer Mode (ATM) – szerokopasmowy standard komunikacji, realizujący przesył pakietów poprzez łącza wirtualne. Wybór drogi (routing) jest dokonywany tylko raz, przy zestawianiu łącza. Wszystkie pakiety należące do jednego połączenia wirtualnego są wysyłane tą samą trasą.
Zgłoś
qwerq123 2017-09-14, 15:43 2
" ~MaszAyahuaskę
Babka nie ma sumienia, wbija się na chatę i przeszkadza laloli w pisaniu tych wszystkich mądrych postów... "

Jesteś pewny czy aby to nie był #Fantastico
Zgłoś
~Velture 2017-09-14, 17:16 6
Kali111 napisał/a:

może ktoś rozpisać dialog (moze byc bez tlumaczenia) od 0:40 bo nichuja nie rozumiem tego bełkotu ;/;/

od 0:40

-One second. Shut the fuck up, shut up. I'll give you 10 dollars if you do ATM with this guy.
-What? What's that?
-ATM. He fucks you in the ass and then you blow him.
-Oh my god. That's it. I'm calling the police.
-Wait, wait, wait.

Zgłoś
socjalmmv 2017-09-14, 17:20 5
Typek ma twarz jakby się witał już z podziemiem.

Zgłoś
gustav665 2017-09-14, 19:32 4
ja pierdole wszyscy up: to jest fake
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów