📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lepiej tego zrobić nie mógł
halman, a nie chciałbyś skasować tutaj konta i przejść na wiochę albo tiktoka?
qwerq123 napisał/a:
halman, a nie chciałbyś skasować tutaj konta i przejść na wiochę albo tiktoka?
nie, a ty ?
Halman napisał/a:
nie, a ty..?
Halman, on ma rację. Pewnie dbasz o reputację poza internetem, a konto tutaj może szkodzić
Np mnie w robocie przypięli łatkę psychopaty, bo sadistica przeglądałem. I teraz ciężej być alkoholikiem, bo pić ze mną się boją
Mobbing normalnie...
taki mambo czy ciamajda czy cipa czy lewa noga i majster dupa blada i tak będzie mial branie w białych sukach bo każda będzie chciała by czarny ja wyruchał
takie multi kulti mieszane będzie w pl a jest w niemczech Szwecji i wszędzie i taki typ nie produktywny bezie sobie zyl z socjalu
takie multi kulti mieszane będzie w pl a jest w niemczech Szwecji i wszędzie i taki typ nie produktywny bezie sobie zyl z socjalu
Małpa sama spróbowała się wykastrować. Mam nadzieję, że skutecznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów