📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Takie życie to ja rozumiem. Dziadki sie dobrze bawią
Zrzygać się można, to chyba gorsze niż ciapaki i ich kozy. A nie całe 100lat temu, wrzucali za to do pierdla, upadek cywilizacji
Zabawne Ważne ze sie kochają, zazdrośnicy!!
janlew napisał/a:
upadek cywilizacji
Racja. Chuj w naukę, która się rozwija i odpowiada na coraz więcej pytań, i pcha nas wprzód. Ten świat upadł, bo ktoś tam komuś robił dobrze w samochodzie, kiedy nikt nie widzi.
Filmik w sam raz dla TB303.
russian-roulette napisał/a:
Filmik w sam raz dla TB303.
A ty pedale ciągle ból dupy z mojego powodu
Dziadki jada na manifestacje KOD, albo UB-ywateli PRL.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
TB303 napisał/a:
A ty pedale ciągle ból dupy z mojego powodu
Może wyjaśnicie to sobie na "przejażdżce"?
I elegancko, pała jest robiona. A co z tego ze pedal, nikt wam nie kaze ciagnac homofoby.
TB303 na bank chciałby pociągnąć ale się wstydzi powiedzieć
russian-roulette napisał/a:
TB303 na bank chciałby pociągnąć ale się wstydzi powiedzieć
Walisz sobie, jak tak fantazjujesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów