📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
ty też czytaj ze zrozumieniem, miałeś sie nie wpierdalać z gumofilcamii gdzie cie nie proszą
zamknij już tą pizdę, bo się ciebie czytać nie da, serio
zachowujesz się jak panienka, oh ah
Mam nadzieje ze mu obetną wszystkie punkty socjalne czy co oni tam mają do oceny obywatela.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Po pierwsze to w olsce a nie w polsce. Wiem, że masz wyjebane na podstawowe reguły ortografii i jesteś aspołeczny ale szanuj swój kraj.
A krajszanuje obywatela?
A może w twoim przypadku piszesz żydy wielką literą?
jp pierw go pokopal pod woda potem podniusl noga jebnol jak mokre koszule
To najdziwniejsza rzecz jaką w życiu widziałem.
Halman napisał/a:
miałeś się nie wpierdalać na moją działkę (jak ja nie wpierdalam się w twoją) ale chuj, odpowiem; kto ci powiedział że z pochodzenia jestem polakiem?
Ale to już wszyscy wiedzą, że ty Icek jesteś, ja się dziwię, że jeszcze Jude flagi w awatar nie strzeliłeś, powinieneś się jednoczyć ze swoimi braćmi.
nupeks003 napisał/a:
zamknij już tą pizdę, bo się ciebie czytać nie da, serio
zachowujesz się jak panienka, oh ah
Bo on wyżej sra niż dupe ma, uważa się za niewiadomo kogo a to zwykły sadolowy pajac i życiowy nieudacznik na utrzymaniu rodziny. Jego życie to wirtualne piwka. Na szczęście to coś, nie założyło rodziny i nie przekazało zjebanych genów.
8 minut minęło. Dzieciak trup albo jakimś cudem warzywko. Chociaż cudem bym tego nie nazwał
Dobra, rozumiem, że ktoś się utopi na basenie niezauważony. No pech, zdarza, ktoś miał pecha.
Ale tutaj, Chińczyk podchodzi do topielca praktycznie od razu, jak koleś poszedł na dno - i czeka 5 minut, zanim cokolwiek zrobi. Sadol jak nic.
Ale tutaj, Chińczyk podchodzi do topielca praktycznie od razu, jak koleś poszedł na dno - i czeka 5 minut, zanim cokolwiek zrobi. Sadol jak nic.
halman sklej pizdę
Nazhir napisał/a:
Dobra, rozumiem, że ktoś się utopi na basenie niezauważony. No pech, zdarza, ktoś miał pecha.
Witaj w kraju, gdzie za udzielenie pierwszej pomocy możesz się nigdy nie wypłacić. Chore, nie chore, słyszałem jeszcze plotki, że Chińczycy jak kogoś potrącą, to lubią upewnić się że ofiara nie żyje, gdyż lepiej jest zapłacić taką kare, niż becelować za takiego przez całe życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów