18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
To nie taki film
Veni_Vidi • 2024-07-07, 9:11
Danny Trejo (80 lat) walczy z „tchórzem”, który rzekomo rzucił w niego balonem z wodą.

Aktor Danny Trejo uderzył mężczyznę na paradzie z okazji 4 lipca, który rzekomo rzucił balonem z wodą w zabytkowy kabriolet gwiazdy „Maczety”, wywołując bójkę na trasie parady w Los Angeles.

Zmieniono 1 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR 2024-07-07, 13:08 1
Aż jestem zszokowany bo facet ma 80 lat
Zgłoś
kulawiec 2024-07-07, 13:29
Heliar napisał/a:

Trochę się mu przytyło
No to cię uświadomię, że twoja "długowieczna rodzina" jadła zdrową żywność, przeważnie własnej roboty, i miała sporo ruchu. W tej chwili nie ma czegoś takiego jak zdrowa żywność, wiec ciesz się jak dobijesz 70tki.

Bredzisz. Przyjrzyj się sportowcom, trenerom, Fitnes itp. ludziom po. 70tce. Wielu z nich bez problemu biega w maratonach, podnosi ciężary i to naprawdę spore np. ponad 200KG jak Jan Łuka.
Bardzo dużo zależy od tego jak dbasz o siebie.
Ruch jest ważniejszy od diety, bo daje elastyczność, mocne kości i pewność siebie.
Zgłoś
silwerbalk 2024-07-07, 14:29 1
To jest tak jak uwierzysz we własne kłamstwa .... 🙄
Zgłoś
smc 2024-07-07, 14:46 2
Życie to nie jebajka.
Zgłoś
Sznita 2024-07-07, 14:51 3
Fajnie w cymbał zebrał stary cygan z meksyku
Zgłoś
mazga50 2024-07-07, 16:52 1
Heliar napisał/a:

Trochę się mu przytyło
No to cię uświadomię, że twoja "długowieczna rodzina" jadła zdrową żywność, przeważnie własnej roboty, i miała sporo ruchu. W tej chwili nie ma czegoś takiego jak zdrowa żywność, wiec ciesz się jak dobijesz 70tki.

Pierdzielenie. Ma swoje warzywa i nie jadam świństw typu parówka czy fastfood. Zero prochów, z alko to tylko wino i kilka razy w roku jedno zimne piwo (w upał, wieczorkiem). O papierosach nie wspominam, bo nie ma o czym.
Też mam sporo ruchu - w ogródku i wokół domu. W pracy też sporo się ruszam.

Czyżbym wyczuwał nutę zazdrości w twoim wpisie, że tak źle mi życzysz?
Zgłoś
seeed71 2024-07-07, 17:13 1
Nie wiem czemu się tak unosi. Rzucił w niego czy w auto? To ile był kamień tylko balon. No i widać na drodze w upalny dzień są ślady wody, widać mają tam lać wodę bo skąd się te plamy wzięły? Dla mnie koleś się odpalił za szybko, chyba że faktycznie dostał w twarz. To i po co wyskakuje z łapami? To dziadek, chuja może
Zgłoś
Heliar 2024-07-07, 17:15
mazga50 napisał/a:

Pierdzielenie. Ma swoje warzywa i nie jadam świństw typu parówka czy fastfood. Zero prochów, z alko to tylko wino i kilka razy w roku jedno zimne piwo (w upał, wieczorkiem). O papierosach nie wspominam, bo nie ma o czym.
Też mam sporo ruchu - w ogródku i wokół domu. W pracy też sporo się ruszam.
Czyżbym wyczuwał nutę zazdrości w twoim wpisie, że tak źle mi życzysz?

Stwierdzam fakt, najgorsza żywność to obecnie warzywa, kilkanaście razy sypane nawozy, pestycydy, herbicydy, opryski na pleśń i grzyby. Sałata powinna się moczyć w letniej wodzie przez 1h a i tak całego syfu nie usuniesz. Jabłka pomarańcz i inne owoce, nie zarobił byś na płyn do mycia, żeby pozbyć się syfu. Każde mięso wzbogacone, a same zwierzęta na antybiotykach sterydach i paszy. Zdrowa żywność w sklepie nie istnieje, jak możesz sobie sam ją wyhodować, to masz ogromne szczęście. To tylko trochę na temat żywienia, a pozostają jeszcze choroby nowoczesnej cywilizacji, syf jakim oddychamy i pęd z jakim żyjemy. Nie ma co się oszukiwać, nasze warunki do bytowania, są o wiele gorsze niż naszych dziadków. Mój dziadek żył 82 lata, babcia 94, jak ja dożyję 70 będę się cieszył. Choć może palnę sobie w łeb jak odbiorę pierwszą emeryturę.

@kulawiec:

Jak go gdzieś ostatnio widziałem to wyglądał normalnie, dlatego napisałem, że mu się ostatnio przytyło. O i rok 21, nawet nie wiedziałem, że w jakiś filmach jeszcze występuje.

dailynews.com/2021/04/29/danny-trejo-to-the-rescue-again/

A sam ruch do zdrowia nie wystarczy, piszesz o obecnych 70 latkach, tylko, że oni maja inne podwaliny.
Zgłoś
Pedator 2024-07-07, 22:11
Heliar napisał/a:

Trochę się mu przytyło

80 letni dziad i do tego kurdupel. Co on chciał osiągnąć? Dostał w pizde a na koniec zwalił wszystko jak to w USA bywa na rasizm. Tępy chuj.

Zgłoś
Spasticink 2024-07-07, 23:23 1
Dany zapomniał, że nie jest w internecie
Zgłoś
Zbozny 2024-07-08, 0:35
Biedna maczeta kto ją teraz naostrzyć ja nie mam czasu na razie
Zgłoś
kaziolord 2024-07-08, 8:16 1
Spasticink napisał/a:

Dany zapomniał, że nie jest w internecie

Że nie jest w tv
Zgłoś
winters506 2024-07-08, 10:03 1
baronturbina napisał/a:

Maczeta leży.

Leży i się cieszy, że mu miednica nie pękła.
Zgłoś
ibrahim 2024-07-10, 11:04
Kolejny niedowartościowany kurdupel.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem