📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zaprawdę powiadam wam, za dwa tygodnie na hardzie zaszczytów ścięcia głowy dostąpi zgraja bandičków
Ledwo jaja obrosły a bez mrugnięcia okiem by innemu człowiekowi łeb odrąbali...
Nie trzeba być jasnowidzem żeby wiedzieć, ze ich przyszłość to kula w łeb od policji albo filmik z użycia tępego noża na hardzie
Żyją krótko.
Żyją szybko.
Żyją szybko.
Nie wiem dlaczego,ale nienawidze tych kurwów jak islamistów...jebana dzicz.
To samo byłoby w cebulandii, gdyby polactwu dać łatwiejszy dostęp do broni.
ważne ze się dobrze bawią i cieszą się życiem
Loaloa napisał/a:
To samo byłoby w cebulandii, gdyby polactwu dać łatwiejszy dostęp do broni.
ty chyba faktycznie czyścisz te kible w UK, bo ci już gówno każdym otworem wychodzi. Tak cie dojeżdżały sebixy w Polsce, że nie ważne jaki filmik, jaki motyw, ty i tak musisz się na siłę dopierdolić do nich i do naszej wspaniałej ojczyzny? Nie lepiej, zamiast wylewać tutaj swoje smutne żale, za które zaraz pojedzie cie Veltura albo większość użytkowników tego portalu, idź pożal się swojemu chłopakowi.
marzy mi się, że w ciemnogrodzie EUropejskim nastanie dzień kiedy będę mógł bez obaw na kosekwencje nabyć legalnie broń palną
Warchlak1920 napisał/a:
ty chyba faktycznie czyścisz te kible w UK, bo ci już gówno każdym otworem wychodzi. Tak cie dojeżdżały sebixy w Polsce, że nie ważne jaki filmik, jaki motyw, ty i tak musisz się na siłę dopierdolić do nich i do naszej wspaniałej ojczyzny? Nie lepiej, zamiast wylewać tutaj swoje smutne żale, za które zaraz pojedzie cie Veltura albo większość użytkowników tego portalu, idź pożal się swojemu chłopakowi.
Dlaczego uważasz, że Sebixy są nieodłączną częścią Polski (chyba, że masz inną, "wspaniałą ojczyznę")?
A Velture to co najwyżej może "pojechać" siebie prostackimi postami, przy oklasku gówniarstwa, Sebixów i kryptopedałów, których tutaj jest coraz więcej.
Tamten Ninja zaraz sobie metką z koszulki oko wypierdoli... czemu nie dali mu klamki tylko z rączki musi robić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów