Czyli Ciekawostki na temat Riese i okultyzmie. Pan którego chyba tu nie było a opowiada o ciekawych rzeczach,polecam odwiedzić kanał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trzeba być upośledzonym umysłowo żeby wierzyć w pierdololo wygadywane przez Kwietnia.
Na jego przypadłość nie ma leków.
John Silver napisał/a:
Chyba odstawil leki
Na jego przypadłość nie ma leków.
Mocno wkręcony ale przynajmniej pospaceruje sobie po lesie dla zdrowotności.
Wy kurwa jesteście debilami. Widzieliście materiał Alexa Jonsa?? To jest kurwa fakt o tych dziwnych wybrykach gdzieś w lasach, było nagrane i wrzucone do sieci. Alex Jones bohemian grove dla upośledzonych na youtube.
Wasze mózgi nie pojmują tego że takie rzeczy mogą mieć miejsce, jesteście karmieni kłamstwem od urodzenia, nie jesteście w stanie zaakceptować innej prawdy.
Wasze mózgi nie pojmują tego że takie rzeczy mogą mieć miejsce, jesteście karmieni kłamstwem od urodzenia, nie jesteście w stanie zaakceptować innej prawdy.
maksymilian45 napisał/a:
Wy kurwa jesteście debilami. Widzieliście materiał Alexa Jonsa?? To jest kurwa fakt o tych dziwnych wybrykach gdzieś w lasach, było nagrane i wrzucone do sieci. Alex Jones bohemian grove dla upośledzonych na youtube.
Takie małe porównanie:
Okultyzm uznaje się za dziedzinę pseudonaukową. Europeistykę coraz częściej zaczyna się uważać za pełnoprawną naukę. Skoro tę drugą uznaje się za naukę (a jest MOCNO ograniczona), to jak bardzo popierdolony musi być okultyzm, skoro ma przedrostek "pseudo", a europeistyka już nie.
bredzi, więc z uwagi na krytyke wyłączył komentarze pod filmami na YT
Niech mnie ktoś oświeci, o co chodzi z tym gościem? czyli z drugiego filmu to on nie chodzi po hałdzie tylko jest to zwykły górotwór? Mnie on wygląda na jakiegoś zapaleńca 2 wojny światowej, który chodzi po okolicach Wałbrzycha. Z tego co wiem to całe kompleksy tam nie są do końca odkryte, a to, że choćby lasy państwowe zasypują coś tam też mnie nie dziwi bo czytałem o akcji, gdzie gddkia coś tam odkopała i zasypała bo nie dało by się prowadzić dalej drogi. Z tego co mi wiadomo to przecież symbol SS to sigel runen. Nie od dziś wiadomo, że pewni naziści niemieccy interesowali się ezoteryką i takimi tam, wręcz mieli pierdolca na tym punkcie. Więc w czym problem?
O kurwa... Moderacja nie ogląda tych wstawek? Przecież ten facet to mitoman i naciągacz, być może też schizofrenik.
Polecam oglądać do końca. Prawda o Panu Kwietniu.
Polecam oglądać do końca. Prawda o Panu Kwietniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów