Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za to jest to zwykła ściema! Na filmie Edka widać, że to jest to samo miejsce, ten sam skuter, prawdopodobnie ta sama baba, ale jest inna pogoda i ma na sobie inne ciuchy! To zwykły bait!
sadistic.pl/kobieta-i-skuter-vt590832.htm
Ustawka
Zbyt głupie zbyt wyraźnie nagrane żeby było prawdziwe.
To jest normalne. Baby są nietechniczne i średnio je obchodzi co skąd się bierze. Taki gatunek. One się uczą na pamięć, nie odkrywają, nie dedukują logicznie. Moja oburzona, bo ponad dzień zeszło mi się z układaniem paneli w przedpokoju. Kompletnie z demontażem starych, wyczyszczeniem i przygotowaniem podłoża, położeniem nowych, obróbkami na gotowo. Bo to tylko 5 m2 i to się szybko powinno robić.
[ Dodano: 2024-08-18, 11:57 ]
Będzie Ci wierzyła w Wielkiego Niebieskiego Smerfa co świat stworzył w 7 dni, a faceta ulepił z prochu i jednocześnie wyszydzi Cię, że w bajki wierzysz, gdy będziesz coś czytał o obcych planetach i możliwości istnienia życia pozaziemskiego. Dla nich Ziemia kończy się na wysokości, na której wieszają firanki.
Może po prostu otaczam się niewłasciwymi kobietami, ale już na to za bardzo wpływu nie mam i nie chcé mi się zmieniać, bo w życiu jeszcze gorsze znałem. Gdy do ich szerokich horyzontów dojdą jeszcze typowe dla nich chciwość, podłość i zawiść, to facet ma Piekło na Ziemii.
To jest normalne. Baby są nietechniczne i średnio je obchodzi co skąd się bierze. Taki gatunek. One się uczą na pamięć, nie odkrywają, nie dedukują logicznie. Moja oburzona, bo ponad dzień zeszło mi się z układaniem paneli w przedpokoju. Kompletnie z demontażem starych, wyczyszczeniem i przygotowaniem podłoża, położeniem nowych, obróbkami na gotowo. Bo to tylko 5 m2 i to się szybko powinno robić.
Będzie Ci wierzyła w Wielkiego Niebieskiego Smerfa co świat stworzył w 7 dni, a faceta ulepił z prochu i jednocześnie wyszydzi Cię, że w bajki wierzysz, gdy będziesz coś czytał o obcych planetach i możliwości istnienia życia pozaziemskiego. Dla nich Ziemia kończy się na wysokości, na której wieszają firanki.
Może po prostu otaczam się niewłasciwymi kobietami, ale już na to za bardzo wpływu nie mam i nie chcé mi się zmieniać, bo w życiu jeszcze gorsze znałem. Gdy do ich szerokich horyzontów dojdą jeszcze typowe dla nich chciwość, podłość i zawiść, to facet ma Piekło na Ziemii.
Może problem jest w tym że ogólnie otaczasz się kobietami.
Moja oburzona, bo ponad dzień zeszło mi się z układaniem paneli w przedpokoju. Kompletnie z demontażem starych, wyczyszczeniem i przygotowaniem podłoża, położeniem nowych, obróbkami na gotowo. Bo to tylko 5 m2 i to się szybko powinno robić.
Ja bym cię zwolnił na jej miejscu, bo jesteś za wolny.
Kurwa... kochance kiedyś wyremontowałem trzypokojowe mieszkanie w weekend, a w chacie nie chce mi się firanek zawiesić od ponad pół roku.
Pokaż zdjęcia żony i kochanki. To wiele wyjaśni.
Te! Usunięto zgłoszenie dubla, bo to nie dubel! :O
Za to jest to zwykła ściema! Na filmie Edka widać, że to jest to samo miejsce, ten sam skuter, prawdopodobnie ta sama baba, ale jest inna pogoda i ma na sobie inne ciuchy! To zwykły bait!
Jak te filmy z pokładów samolotów z bijatykami czy aferami "księżniczek"
Takie bezczelnie ordynarne fejki a ludzie klikają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów