📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To mi przypomina misje w GTA V, dobra kradniemy jakieś gówno z dna morza, potrzeba nam wojskowego śmigłowca i łodzi podwodnej. Jak zdobędziemy te dwa pojazdy do tak genialnie zaplanowanego skoku? wpierdolimy się do bazy wojskowej i podpierdolimy śmigłowiec a łódź również podpierdolimy.
Dobry patent, zabrać coś dzieciakowi i odlecieć śmigłowcem. "Mamo, jakiś pan ukradł mi loda i odleciał helikopterem! - Znowu kłamiesz mały gówniarzu! Szlaban na telewizję!"
Chyba wypróbuje to na ulicy.
.
.
.
.
.
.
.
.
Zaraz, przecież nie mam helikoptera... F U C K.
Chyba wypróbuje to na ulicy.
.
.
.
.
.
.
.
.
Zaraz, przecież nie mam helikoptera... F U C K.
Debil wynajął helikopter za grube tysiące, spalono paliwo za grube setki żeby ukraść loda za grube centy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów