📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ludzie głupieją i robią takie rzeczy. Tak, tak zaraz odezwą się sadole co to z samym hujem alfą i pizdą betą w mózgu mieszkają a na kanapki nóż smarują. I powiedzą że fajnie, że więcej i że na harda mięso będzie.... Ale żaden debil się nie zastanowi dlaczego to robią? Tylko nie wyskakiwać że "selekcja naturalna" A zresztą sram na Was Błyskawicą z Nieba w wasze jebane móżdżki. Kutas z Wami
Fanki tak krzyczą na widok tego przejeżdżającego auta i coś z okna wyrzucili?! Ekran mam masłem zamazany i nie widzę.
Basia_Stańczyk napisał/a:
....Ale żaden debil się nie zastanowi dlaczego to robią? ...
Az sie kurwa zaczalem zastanawiac dlaczego to zrobila.....
No i wyszo mi, ze rece jej sie spocily albo nie wytarla ich po myciu garow i sie zeslizgnela....
ewolucje w trakcie lotu wykonuje się dla zdobycia punktów hardkoru, ustanie lądowania telemarkiem czyni cię hardkorowym prze chujem,namiestnikiem batmana
*sypki drift po blacie*
Czysta magia.
Magiczny_Karol napisał/a:
O chuj chodzi z tym "Amadeusz" x3 na końcu filmu?
Pewnie coś w stylu "o moj Boże".
Swoją drogą pewnie i tak przeżyła, skoro jakiś czas temu był udostępniony tutaj filmik innej dziewoi która spadła chyba z wyższej wysokości i również nie umarła.
Basia_Stańczyk napisał/a:
Ludzie głupieją i robią takie rzeczy. Tak, tak zaraz odezwą się sadole co to z samym hujem alfą i pizdą betą w mózgu mieszkają a na kanapki nóż smarują. I powiedzą że fajnie, że więcej i że na harda mięso będzie.... Ale żaden debil się nie zastanowi dlaczego to robią? Tylko nie wyskakiwać że "selekcja naturalna" A zresztą sram na Was Błyskawicą z Nieba w wasze jebane móżdżki. Kutas z Wami
Lepiej pokaż cycki, a nie pierdolisz od rzeczy
Zamiast okalski za piekny lot to dra te pizdy morde tylko...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów