📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobre Gościu mnie natchnął do robienia kawałów rodzeństwu Jak skończę to wrzucę na harda Cya.
Faktycznie hardcorowe kawały a z tym ciastem na końcu to już przesada!
Ostatni żart mnie rozjebał! Mistrz!
Na chuj dobre ciasto marnował
klientka zanim dostała w ryj już nos miała czerwony
pewnie była już po próbie generalnej
pewnie była już po próbie generalnej
2:09 ale ma fajną krew na spodniach... zaraz zaraz czy ona nie była przypadkiem na ścianie?
Nic przy tym jak typ w robocie wypił kawę "ze szczura" tzn zalany w termosie kawą szczur. Niestety materiałów brak, ale chętnie podrzucę Wam to, jako ciekawą sztuczkę dla rozluźnienia atmosfery wśród Waszych znajomych. Albo nawet sposób przyrządzania kawy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów