📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Wszystko wymierzone, po obu stronach przymocowane i unieruchomione , czemu miało się nie udać?
Oto, proszę Państwa, cud.
Świetny filmik, o mało zawału nie dostałem poważnie więcej takich filmików.
olesnik napisał/a:
Masa kont takich jak twoje prostaczku z miru nagle pojawiła się po wybuchu wojna w Ukrainie ile wam płacą rubli? xDDD
Da się godziwie wyżyć.
darnext123 napisał/a:
Coz za plot twist. Jak zobaczyłem miniature to wiedziałem jak to sie skonczy a o dziwo sie zdziwilem
Jesteś w dziale soft...
To nie tak, że hard zawsze pochodzi od debili - 12 razy się udało, raz nie i hard.
Toyota Hiace. Zarąbistete auto.
Zderzak odpowiednio dobrany by chronić je przed tamtejszymi świetymi krowami... tymi dwunoznymi zwłaszcza.
Efektywnie i efektownie je zmiata z planszy.
Zderzak odpowiednio dobrany by chronić je przed tamtejszymi świetymi krowami... tymi dwunoznymi zwłaszcza.
be napisał/a:
Toyota Hiace. Zarąbistete auto.
Jak Toyota jak piszę jak byk że to Lexus!?
olesnik napisał/a:
Masa kont takich jak twoje prostaczku z miru nagle pojawiła się po wybuchu wojna w Ukrainie ile wam płacą rubli? xDDD
Odpowiedział to typowi który zachowuje się tak jak ty opisałeś, więc nietrafione akurat, przypierdolę się do typa któremu turor odpowiadał
[ Dodano: 2024-10-30, 15:11 ]
Przypierdol*
Maszyna przystosowana do taranowania tego bydła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów