Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma się potem co dziwić, że jak dorośnie, to będzie takie k🤬y maczetą traktować

Kim lub czym było tajemnicze "ptanocą" ?
Żart insajderski dla minimum 40sto latków

Żart insajderski dla minimum 40sto latków

Mewa27 napisał/a:
Ile razy można powtarzać, żeby ręce pierw myć ..
nie musi, przecież dupę wyciera lewą ręką...
Hmmm... jak można tak traktować malucha? Ano można! W gównostanie nic mu się nie stanie.
Sz3rsz3niu_89 napisał/a:
Ale bym k🤬ie na dzban liścia wyj🤬 od razu...
Nie pompuj się, jak ją nagrali to już dawno osądzili.
Jedna porcja obiadu na cała grupę, wiec normalne, ze go zrugała skoro chciał wszystko sam zjeść.
Cholera sama pewnie op🤬li i po drodze zabierając kilka innych obiadków.

Silverface napisał/a:
Cholera sama pewnie op🤬li i po drodze zabierając kilka innych obiadków.
I prawidłowo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie