📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
O kurde, ruchałbym i szarpał, jak Reksio szynkę. Ta dupeczka też całkiem fajna
Makaron, chujowa kawa i ser - to jest prawidłowa wymowa. Ale końcówka zabawna, taka odskocznia od tych wszystkich morderstw i wypadków, raz na jakiś czas można sobie obejrzeć taką kwejkowszczyznę.
borelli napisał/a:
Makaron, chujowa kawa i ser - to jest prawidłowa wymowa. Ale końcówka zabawna, taka odskocznia od tych wszystkich morderstw i wypadków, raz na jakiś czas można sobie obejrzeć taką kwejkowszczyznę.
Raz na jakis czas?Odskocznia?? Czy ty masz jakies Preferencje Poczekalni ustawione, o ktorych nie wiemy?
Znawca_Cipek napisał/a:
Czy ty masz jakies Preferencje Poczekalni ustawione, o ktorych nie wiemy?
Co się przypierdalasz do ludzi z własną wolą?
smiechłem jak ten Janusz wyjaśnił Julkę
borelli napisał/a:
jestes debilem i ignorantem
Neapolitanka ona jak mówi że robi loda to robi looooda uwierz mi to co dotychczas wiedziałeś o lodach ona zburzy w 5 minet
Zeby chciaz.miala racje... ale tak mowic to ona moze sobie wlochow, ale raczej nie potrzeba... w USA te slowa naleza do ich jezyka juz, i wymawia sie je po tamtejszemu. W polsce tez po polsku wymawiamy te slowa jebac cioe glupia. Btw znowu chłam od CHłamMana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów