📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to zawsze skutkowało
Dobre dobre
Oszukista jebany
"oszukista" po tym strzale miał złamane żebra, ktoś jeszcze chce coś powiedzieć głupiego na tematy z którymi kompletnie nie ma do czynienia ?
on go chyba wysmial a nie, zwijal sie bólu ;D
manutd94 napisał/a:
"oszukista" po tym strzale miał złamane żebra, ktoś jeszcze chce coś powiedzieć głupiego na tematy z którymi kompletnie nie ma do czynienia ?
Ja chcę, oszukista.
Według mnie frajerskie zachowanie.
Tzw Dirty tricks, zawsze mi się podobały. Choć w np boksie jest to irytujące. Ukryte faule, łokcie, deptanie po stopach...
Jaki "dirty trick"? Dostał strzał, złożył się, typ się rozochocił, że go dobije i wyłapał w szczękę. Po takim pierdolnięciu w wolne żebra [te które nie posiadają chrząstek łączących ich z mostkiem] czy w wątrobę mało który kozak by się nie skulił.
Jeśli już kogoś oskarżać to znokautowanego za szkolny błąd w postaci opuszczenia gardy. Czym to wytłumaczyć? Chciał mu zasadzić "cepa" rodem z wiejskiej dyskoteki.
Biegł jak cygan po zasiłek i się przeliczył.
Jeśli już kogoś oskarżać to znokautowanego za szkolny błąd w postaci opuszczenia gardy. Czym to wytłumaczyć? Chciał mu zasadzić "cepa" rodem z wiejskiej dyskoteki.
Biegł jak cygan po zasiłek i się przeliczył.
Kolejny gif starszy od internetów, występujący w co drugiej kompilacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów