18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dziaad 2016-10-18, 16:21
nie to że nie znoszę, tylko wkurwia mnie czasami. poza tym to jest portal rozrywkowy a nie forum dyskusyjne pracowników mopsu, nie jest to też salonik polityczny, z resztą po chuj ta dyskusja. jebać. wszystko jebać. i chuj.

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
minetek 2016-10-18, 22:10
coś w podobnym stylu było w filmie "Idiokracja"

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
Hereticus 2016-10-18, 22:44
Jakieś antykapitalistyczne obrazki dostają tutaj ponad 140 piw. Nie wiedziałem, że tylu komunistów siedzi na sadolu...
Zgłoś
voidinfinity 2016-10-18, 23:04
@up

Taaa szczególnie ten pierwszy

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
zairland 2016-10-18, 23:12
Henboh napisał/a:

@UP
Raczej, inteligentni ludzie zastanowią się 10x nim się na jedno dziecko zdecydują, a idioci pieprzą się bez zabezpieczenia i dziwią się skąd tyle bachorów się wzięło.

Ale ogólnie w przyrodzie panuje "przeżyją najsilniejsi", a ludzie rozprzestrzeniają najsłabsze geny.

A potem to dziecko ginie w wypadku samochodowym, w wyniku zakrztuszenia się zdrową żywnością lub obliczenia że nie opłaca się mieć dzieci przed menopauzą i czekaniem na cud in-virtro po 40 roku życia. Wtenczas geny rodziców idą się jebać. I takim oto sposobem nasz wykres demograficzny przypomina trumnę, gdzie na 5 iluśtamletnich inteligentów przypada jeden dzieciak. Nasza cywilizacja i ojczyzna zdechną w ciągu kilku kolejnych dziesięcioleci. Amen.

Jak w Zairze zarządzanym przez talibów, i tak dzień za dniem...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów