📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie to że nie znoszę, tylko wkurwia mnie czasami. poza tym to jest portal rozrywkowy a nie forum dyskusyjne pracowników mopsu, nie jest to też salonik polityczny, z resztą po chuj ta dyskusja. jebać. wszystko jebać. i chuj.
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Jakieś antykapitalistyczne obrazki dostają tutaj ponad 140 piw. Nie wiedziałem, że tylu komunistów siedzi na sadolu...
@up
Taaa szczególnie ten pierwszy
Taaa szczególnie ten pierwszy
Raczej, inteligentni ludzie zastanowią się 10x nim się na jedno dziecko zdecydują, a idioci pieprzą się bez zabezpieczenia i dziwią się skąd tyle bachorów się wzięło.
Ale ogólnie w przyrodzie panuje "przeżyją najsilniejsi", a ludzie rozprzestrzeniają najsłabsze geny.
A potem to dziecko ginie w wypadku samochodowym, w wyniku zakrztuszenia się zdrową żywnością lub obliczenia że nie opłaca się mieć dzieci przed menopauzą i czekaniem na cud in-virtro po 40 roku życia. Wtenczas geny rodziców idą się jebać. I takim oto sposobem nasz wykres demograficzny przypomina trumnę, gdzie na 5 iluśtamletnich inteligentów przypada jeden dzieciak. Nasza cywilizacja i ojczyzna zdechną w ciągu kilku kolejnych dziesięcioleci. Amen.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów