📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To juz kiedys bylo i to bylo celowe zeby zaprezentowac jak sie zachowac w takiej sytuacji. Koles celowo wpada w pierwszy spadochron zawijajac sie w niego robiac tzw "cukierka", nastepnie pokazuje kolejny czesty blad spadochroniarzy - wyrzuca spadochron dokladnie pod siebie i rowniez w niego wpada. Trzecim pokazuje jak sie ratowac, a robil to wszystko nad woda aby w razie jakby jednak spierdolil swoj pokaz to mial wieksze szanse.
petervonwolfen napisał/a:
Prawdopodobnie zjebał wejście w jakąś figurę (może heli?) + za mocna reakcja i cukierek* gotowy
A ja studiuję prawo.
* Pozdro dla kumatych
Dziekuje hellmartin ty niezj...ebie za wytlumaczenie, teraz bede mogl wladac slowem fart bez wachania. To cud,z e sa tacy zyczliwi ludzie tak.
Wez sie powies ch...ju przy okazji
przy okazji farta
Wez sie powies ch...ju przy okazji
przy okazji farta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów