Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
A co do filmiku to podziwiam, że koleś zachował zdrowe myślenie pomimo strzału adrenaliny i spokojnie otworzył zapasową czaszę.
Kiedy wy się nauczycie, takie teksty piszemy tylko kiedy na filmiku jest murzyn ewentualnie cygan, lub biały o mentalności murzyna.
"Przeżył....kurwa..... "
Kiedy wy się nauczycie, takie teksty piszemy tylko kiedy na filmiku jest murzyn ewentualnie cygan, lub biały o mentalności murzyna.
Taa. Księga ulicy mówi jasno...
jakiś ekspert wyjaśni skąd koleś miał 2 zapasowe spadochrony????!!
Zajebał kolegom zapewne.
Anegdota taka z UK, jak laska tlumaczyla ochroniazowi jak dostala pracei myslala, ze slowo "fart" z ang. jest
"...wiesz przyszlam usmiechnelam sie powiedzialam cos o sobie, pierdlam poprostu i dostalam prace"
skonczcie z tym do k... nedzy
wziac prosze slownik ang-polski i wpisz FART i sobie przetlumacz. Rozpie...a mnie to przeciaganie ang jezyka do polskiego typu: sorry, sorry bardzo itp itd. A fart to nic innego , ze pierdnol, a gosciu chyba sie pewnie zesral tylko.
Anegdota taka z UK, jak laska tlumaczyla ochroniazowi jak dostala pracei myslala, ze slowo "fart" z ang. jest
"...wiesz przyszlam usmiechnelam sie powiedzialam cos o sobie, pierdlam poprostu i dostalam prace"
skonczcie z tym do k... nedzy
hahaha no co za zjeb... weź się doucz
fart - pochodzący z niemieckiego Fahrt "jazda", potoczne określenie "sprzyjającej okoliczności, powodzenia, szczęścia"
jakiś ekspert wyjaśni skąd koleś miał 2 zapasowe spadochrony????!!
Gość latał acro. Dlatego jest nad wodą i ma dwa zapasy. W normalnym lataniu ma się jedną paczkę.
On tu jakiegoś błędu ostrego nie popełnił? Kto się zna w temaciE?
Prawdopodobnie zjebał wejście w jakąś figurę (może heli?) + za mocna reakcja i cukierek* gotowy
*spadanie zapakowanym we własne skrzydło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów