Ostrzeżenie przyszło w ostatniej chwili.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Typ brzmi jak roślina z Little Shop of Horrors.
Ale pożar piękny. To właśnie tak powstają murzyni.
Ale pożar piękny. To właśnie tak powstają murzyni.
Stara baba a nie wie że oleju nie gasi się wodą.
MysteryMan napisał/a:
Stara baba a nie wie że oleju nie gasi się wodą.
Oni tylko do bawełny się nadawali.
U nigglettow z inteligencja bez zmian, a po przyjezdzie strazy oczywiscie idindunuffin
Szkoda gadać, ostatnio pod innym filmikiem nawet pies potrafił wtyczkę z iskrzącego gniazda wyciągnąć, tutaj jak widać potrzeba kilkuset lat ewolucji jeszcze (jeśli nie tysięcy) xd
Ale się murzyńskie skurwysyny okradły, że tyle prezentów pod choinką. Mam nadzieję, że spalili się żywcem bakterie.
Chyba za późno. Ale tak to jest jak się jest na etapie, żeby jednak uwierzyć w naukę a nie gdybać.
Chyba za późno. Ale tak to jest jak się jest na etapie, żeby jednak uwierzyć w naukę a nie gdybać.
Kumpeli młodsza siostra, puściła tak kuchnie z dymem .Nigdy nie zapomnę bo ruchałem wtedy jej starszą siostre, a Ona robiła nam frytki
krzylo napisał/a:
Wez koc, wez koc. Kocem to tylko zgasisz. Ty debilu...
Pro tip: wystarczy wsypać trochę sody oczyszczonej (kuchennej).
Szwagier napisał/a:
Ostrożnie posyp sodą oczyszczoną na płomienie. Służy ona do zagęszczania i tłumienia ognia poprzez wydzielanie dwutlenku węgla i wody, które gaszą płomienie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów