Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
dawaj jakieś linki do badań
Poszukaj Zimbardo, 1971 Stanford prison experiment.
Ale był jeszcze jakiś inny, podobny, wyleciało mi z głowy.
ofc moglo byc tak ze powiedzialy (bo mi sie wydaje ze dwie panny tam wpierdol dostaly a nie jedna) ze partia mogla by miec lepsza polityke
ale rownie dobrze mozliwe ze sklamaly jakoby stary ktoregos z tych gowniakow chcial je wyruchac bo ten im nie pozyczyl dlugopisu i teraz bedzie bezdomny bo matka sama nie utrzyma rodziny a stary w pierdlu bedzie musial robic za darmo
albo ze kobiety powinny miec prawo glosu xD
no ja siebie już tak pewny nie jestem, choć wyznaję zasadę że obcego dzieciaka tknąć nie można(swojego zresztą też), bo od tego jest jego ojciec.
nigdy nie biłem swoich dzieci, ale te małe kurwie z filmu chyba by skończyły w szpitalu...
Poszukaj Zimbardo, 1971 Stanford prison experiment.
Ale był jeszcze jakiś inny, podobny, wyleciało mi z głowy.
a co ma eksperyment Zimbardo do zachowań dzieci?
Dokładnie był nawet ten słynny eksperyment gdzie dobrze wychowani studenci bawili się w więzienie. Na początku wszyscy byli grzeczni i nie chcieli robić nikomu krzywdy a z czasem strażnicy zaczęli torturować więźniow i przerwano eksperyment. Ludzie to skurwysyny i trzymają nas tylko zasady, religie czy policja. Na sekcji hard można zobaczyć filmiki z miejsc gdzie nie ma tych 3 rzeczy. Europejczycy też by się tak zachowywali gdyby nie prawo. A każdy kto mówi że tylko czarni tacy są to się sam okłamuje.
filmweb.pl/film/Eksperyment-2010-446373
To ten film i tak, daje to do myslenia.
W Polsce za coś takiego takiego miałby przewalone prawnie tak jak ostatnio była sytuacja, że jakiś ojciec pobił prześladowcę swojego syna, dostał wyroki i jeszcze do telewizji trafił gdzie mu mówili, że źle zrobił i dał zły przykład synowi co robić z takimi śmieciami.
Aż się smutno robi gdy czyta się takie historie. Obowiązkiem ojca jest zgnieść pod butem wszystko co niszczy jego dzieci. W lewackim stanie umysłu nie ma naturalnych odruchów. Bo dla nich bycie ofiarą to program na hodowlę ludzi słabych i głupich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów