📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe gdzie kierownik zmiany i czemu nie pracują
Mam nadzieję że ojciec tej dziewczynki widział nagranie i powyrywał łapy temu małemu śmieciowi.
Gnój nigdy nie porucha. Flodzia doceniamy to że się otwarłaś i pokazałaś nam migawki z podstawówki.
Dziewczynki zaczęły mówić coś o feminizmie i o tym, że w UE mężczyzna na mniej praw niż pies.
Facetka potem i tak powie:
- nie obchodzi mnie kto zaczął, podajcie sobie ręce na zgodę!
- nie obchodzi mnie kto zaczął, podajcie sobie ręce na zgodę!
Żółte chów i jego skutki w krasie
Kiedyś będzie z niego świetny dyktator.
Ewentualnie wysokiej rangi wojskowy, albo przemytnik żywego towaru.
Ewentualnie wysokiej rangi wojskowy, albo przemytnik żywego towaru.
JanJankowski napisał/a:
Żółte chów i jego skutki w krasie
Nie, nie „żółte chów”, cokolwiek to znaczy.
To NORMALNE reakcje (dzieci) zostawionych samopas.
Wiele eksperymentów to potwierdziło.
Zło siedzi w człowieku, stąd bajki i brednie o grzechu pierworodnym...
SkoPio1 napisał/a:
Nie, nie „żółte chów”, cokolwiek to znaczy.
To NORMALNE reakcje (dzieci) zostawionych samopas.
Wiele eksperymentów to potwierdziło.
Zło siedzi w człowieku, stąd bajki i brednie o grzechu pierworodnym...
Dokładnie był nawet ten słynny eksperyment gdzie dobrze wychowani studenci bawili się w więzienie. Na początku wszyscy byli grzeczni i nie chcieli robić nikomu krzywdy a z czasem strażnicy zaczęli torturować więźniow i przerwano eksperyment. Ludzie to skurwysyny i trzymają nas tylko zasady, religie czy policja. Na sekcji hard można zobaczyć filmiki z miejsc gdzie nie ma tych 3 rzeczy. Europejczycy też by się tak zachowywali gdyby nie prawo. A każdy kto mówi że tylko czarni tacy są to się sam okłamuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów