Przejazd Koszalin-Skibno 07.08.2017.Akcja od 20sec i 38sec z drugiej kamery.Dobrze,że wyhamowała za torami,a nie na nich.Tak kierowca kobieta.Tak wgl 4 kobiety.Jak to wyjaśnić?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To bardzo proste
Widać że nie masz baby, każda w sytuacji zagrożenia kierując najpierw łapie sztywno kierownice później wciska pedał hamulca w podłogę(jeśli trafi) i czeka na rozwój sytuacji. Zero analizy sytuacji i do tego jeszcze ma głupi uśmiech na twarzy
Widać że nie masz baby, każda w sytuacji zagrożenia kierując najpierw łapie sztywno kierownice później wciska pedał hamulca w podłogę(jeśli trafi) i czeka na rozwój sytuacji. Zero analizy sytuacji i do tego jeszcze ma głupi uśmiech na twarzy
aj tak niewiele brakowało.
Takim zabierać prawa jazdy z miejsca i robić specjalne w chuj trudne egzaminy ponowne. Tak trudne aby na pytanie o piątą literę z trzeciego akapitu 30 strony kodeksu odpowiadała poprawnie.
musiałem aż pierdolnąć żonę w pysk tak mnie wkurwiły te głupie baby, uspokoiłem się polecam
pierdolona !!! zakaz babom prawa jazdy !!!!!!!
pierdolona !!! zakaz babom prawa jazdy !!!!!!!
Z innej strony.Takie przejazdy,gdzie pociąg zapierdziela na pełnej kurwie powinny być inne zabezpieczenia,a nie tylko obustronny szlabanik z wydłubanymi odblaskami przez zasranych sebiksów lub innych małolatów.To się mogło zdarzyć każdemu,nawet facetowi,że nie zobaczył w ostatniej chwili zamkniętego szlabanu bo przyjezdny,bo akurat jechał gdzieś w delegację i zarwał nockę.Co z tego,że skrzyżowanie jest oznakowane 500 metrów wstecz,baba tego nie zauważy bo albo gada przez telefon albo robi za DJ-a dla pasażerów z tyłu Żartowałem kurwa,zabrać prawko i do lochu szczury gonić
Dobra metoda na ból nóg, aż trzy z nich postanowiły dalej z buta iść .
Ten filmik jest przyśpieszony... ciapągi w Polsce tak szybko nie jeżdżą -.-
orisuniek napisał/a:
Z innej strony.Takie przejazdy,gdzie pociąg zapierdziela na pełnej kurwie powinny być inne zabezpieczenia,a nie tylko obustronny szlabanik z wydłubanymi odblaskami przez zasranych sebiksów lub innych małolatów.To się mogło zdarzyć każdemu,nawet facetowi,że nie zobaczył w ostatniej chwili zamkniętego szlabanu bo przyjezdny,bo akurat jechał gdzieś w delegację i zarwał nockę.Co z tego,że skrzyżowanie jest oznakowane 500 metrów wstecz,baba tego nie zauważy bo albo gada przez telefon albo robi za DJ-a dla pasażerów z tyłu Żartowałem kurwa,zabrać prawko i do lochu szczury gonić
No tak, sygnału dźwiękowego i migających sygnalizatorów też nie widziały?
idejakprzecinak napisał/a:
No tak, sygnału dźwiękowego i migających sygnalizatorów też nie widziały?
Co tam, że we cztery jechały, żadna ani szlabanu, ani znaków, ani JEBANEGO CZERWONEGO PODWÓJNEGO MIGAJĄCEGO ŚWIATŁA nie widziała..
Ja pierdole, co za tępę pizdy.
Ciapaci z arabii saudyjskiejnie widzą co robią ze nie wydaja babą prawa jazdy.
Analiza bardzo prosta, jechały we cztery, znaczy pierdoliły farmazony a baba za kierownicą zamiast patrzeć na drogę to gdacze w najlepsze kurwa mać. W ostatniej chwili zwarły jej się obwody w mózgu i kazały jej hamować. Dróżnik, motorniczy i cały przedział najlepiej powinni jej wypierdolić takie lepy na ryj, żeby już nigdy kluczykiem do stacyjki nie trafiła. Tępe cipy, raszple z drutu, nieuki jebane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów