📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tez juz nigdy nie zamowie nic dhl-em. Paczka miala dosc ok godz 18, okazalo sie ze niby mnie w domu nie bylo ( dosc popularne ). Po usilnych probach dodzwonienia sie na ich zjebana infolinie powiedziano mi ze kurier stwierdzil ze juz nie zdarzy do mnie dowiezc paczki i tym samym postanowil zwalic wine na mnie i zaznaczyc ze nikogo nie bylo w domu. Ostatecznie dzien pozniej pojawil sie i twierdzil ze dzwonil do domofonu ta cala firma to jebany mindfuck
Erni90 napisał/a:
tak na pewno bo uwierzę, że dwa tygodnie. DHLem paczki dochodzą od 2 do max 4 dni. A to tylko wymówka jakiegoś cwela do obsikania auta
Tutaj tez zakładacie fake konta, do przekonywania ludzi do siebie?
Wystarczy sobie sprawdzić opinie w Google o tej "firmie" kurierskiej. Po to się płaci więcej za kuriera żeby było szybciej i żeby dowiózł paczkę pod same jebane drzwi. Za to płaci klient i za to hajs dostaje kurier. A te kurwy DHLowskie lecą w chuja równo. Najgorsze jest to, że z większości sklepów internetowych, paczki idą właśnie DHLem...
Tak z drugiej strony... Jeżdżę w DHL od jakiegoś miesiąca. Paczek najebią 120-140 na osobę na jeden dzień... Ludzie to kretyni. Połowa klientów zdziwiona, że kurier przyszedł... Pogoń po mieszkaniu za kasą, której nikt nie odłożył. Pretensje, że o 10:00 kogoś obudziłem. Albo, że za głośno pukałem do drzwi. Ludzie potrafią 10 minut otwierać drzwi z mieszkania bo kurwa zamknięte na klucz. Klucz chuj wie gdzie. Przyniesie klucz. Grzebie w zamku i to nie ten -.-
Dobrze, że umowa na razie na 3 miesiące. Po tym czasie spierdalam z tego burdelu.
Aaa... zapomniałbym. Tym kurwom co 10 minut drzwi z mieszkania otwierają życzę pożaru i takiego samego szukania klucza.
Dobrze, że umowa na razie na 3 miesiące. Po tym czasie spierdalam z tego burdelu.
Aaa... zapomniałbym. Tym kurwom co 10 minut drzwi z mieszkania otwierają życzę pożaru i takiego samego szukania klucza.
De Ha eL
kolega pracowowal na magazynie w dhl. nieraz sie trafialy jakies okulary gucciego albo raybany to wynosil i opierdalał
disturbed666 napisał/a:
kolega pracowowal na magazynie w dhl. nieraz sie trafialy jakies okulary gucciego albo raybany to wynosil i opierdalał
ano też się da Jak wrzucasz rzeczy na auto to je skanujesz. Jak czegoś nie zeskanujesz to nikt nie wie gdzie to jest i, że to masz. Jedynie czasem kontrole są i za każdą nienabitą paczkę jest 100zł kary. Znam ludzi co od prawie roku na kontroli nie byli. Jak się po robocie wyjeżdża z bazy to sprawdzają pakę, czy nie ma paczki jakiejś skitranej. Ale kabiny już nie sprawdzają
Caramon napisał/a:
DHL i TNT - te dwie firmy mają u mnie dożywotniego bana. Ta druga już od kilkunastu lat - z wisienką na torcie, którą była impreza w knajpie Zaścianek, gdzie bawiące się w drugiej sali bydło z TNT zaatakowało moich gości.
TNT przejął FedEx
Samochody kurierskie są prywatną własnością kurierów, nie DHL.
Oszczać auto niewinnemu człowiekowi - zuch chłopak, zuch. Takich obywateli nam trzeba.
Oszczać auto niewinnemu człowiekowi - zuch chłopak, zuch. Takich obywateli nam trzeba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów