📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za 2 tygodnie czekania to za słaba kara ja bym im wysłał paczkę do siedziby z gównem, ale z zapłonem, który wybucha z gównem po otwarciu.
2 tygodnie to pewnie wina firmy, która wysyła ale sebix tego nie zrozumie.
Akurat jest to najgorsza firma kurierska z jaką miałem do czynienia. Ich największa wtopa, jeżeli o mnie chodzi, to paczka widmo przesyłana między magazynami w taki sposób, że nikt nie potrafił powiedzieć, gdzie w danym momencie jest i kiedy do mnie trafi. Ostatecznie czekam na nią już od dwóch lat. Dobrze, że nie zapłaciłem z góry. Numerów "kurier był, ale nikogo nie zastał" nawet nie zliczę. Unikam ich, jak tylko mogę.
tak na pewno bo uwierzę, że dwa tygodnie. DHLem paczki dochodzą od 2 do max 4 dni. A to tylko wymówka jakiegoś cwela do obsikania auta
DHL i TNT - te dwie firmy mają u mnie dożywotniego bana. Ta druga już od kilkunastu lat - z wisienką na torcie, którą była impreza w knajpie Zaścianek, gdzie bawiące się w drugiej sali bydło z TNT zaatakowało moich gości.
Dziwne ludzie mają problemy, u mnie jakoś paczki są zawsze na drugi dzień.
pewnie plebs mieszka gdzieś gdzie nikt nie chce jeździć i 2 tygodnie szukali kogoś kto się tego podejmie.
Najlepszy (i najtańszy) kurier, z jakim miałem do czynienia to Raben. Dawno temu sprzedałem zabudowę przestrzeni ładunkowej od swojej Toyoty Hilux - waży to prawie 200kg z wymiarami 180/190/70. Firmy kurierskie śpiewały sobie za taki przewóz od 1200 (K-EX) do 2000 (UPS). Typ z Rabena przyjechał ciężarówką, paleciakiem na windę i myk - koszt? 280 pln
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów