Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nauczycielka w szoku, nie wiedziała czy się zajmować poszkodowanym czy odgonić atakującego. Ale chłopak dał strzała wystarczającego i nie musiał dobijać

tak mu przyj🤬 że aż sam się zdziwił

podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Fajnie połączył się dźwięk wprawionej w ruch ławki ze strzałem. będą z niego ludzie.
Coś mi się wydaje, że będzie musiał zasięgnąć rady u Schetyny gdzie można zrobić sobie nowe siekacze.
PanRohbak napisał/a:
Wygięło go jak gumiżelka Haribo
One skaczą hop hop hop
patitati napisał/a:
One skaczą hop hop hop
I są takie owocaśne i przepychota
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie