📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jaki jest tytuł tego odcinka?
kurwa nie znam lepszego polskiego serialu niż Kiepscy.. 13 posterunek był ok ale czasami zbyt fantazyjny. ktoś zaproponuje jakiś? ew pitbull i to wszystko no bo chyba nie chcecie wymieniać klanu i m jak mdłości?
Gienek2 napisał/a:
kurwa nie znam lepszego polskiego serialu niż Kiepscy.. 13 posterunek był ok ale czasami zbyt fantazyjny. ktoś zaproponuje jakiś? ew pitbull i to wszystko no bo chyba nie chcecie wymieniać klanu i m jak mdłości?
13 posterunek byl wlasnie do bani - humor w stylu ktos puscil baka i cala sala ma sie z tego smiac.
Z polskich seriali wyroznic mozna Pitt Bull, Oficer i Sfora!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów