Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na pewno kręci się w kółko
A to nie działa właśnie na tej zasadzie, część chowana jest dezynfekowana a wysuwa się czysta?
To jest to samo ale uploader obcina czasami końcówki filmów.
Ale wstyd jeżdżą "polaczki" po świecie i toalety filmują jakby w domu do dołów się załatwiali.
A gdzie Ty tutaj widzisz/słyszysz Polaków ??
jesteś kurwa ograniczony jakiś umysłowo?
up,wsadzał bym na pal piszących "polaczki" ,kubakw kim jesteś rumunem,cygane czy zwykłą szmatą przez którą Polska staje się takim krajem? pewnie wyjechałeś do UK ,siostra w burdelu gdzie pracuje załatwiła ci robotę na zmywaku i jesteś panisko,chuj ci w oko
videło
hehe zaczynam Cie lubić
@ Zly_wrecz_okropny
up,wsadzał bym na pal piszących "polaczki" ,kubakw kim jesteś rumunem,cygane czy zwykłą szmatą przez którą Polska staje się takim krajem? pewnie wyjechałeś do UK ,siostra w burdelu gdzie pracuje załatwiła ci robotę na zmywaku i jesteś panisko,chuj ci w oko
Ostygnij, popraw błędy.....
są polaczki i Polacy - polaczki to są ci którzy "śmiecą" za granicą, nie znajomością języka, kradzieżami, piciem ( czyt.rozpierdalając rożne rzeczy) , darciem ryja o nieodpowiednich porach i pokazywaniem, ludziom zza granicy że wszyscy tacy jesteśmy....
nabij na pal swoją głowę - bo nie rozumiesz przesłania a się przypierdalasz...
Też kiedyś myślałem, że wszyscy "Nasi" to Polacy, dopóki nie zobaczyłem co ludzie (zza granicy) myślą o Polakach, gdzie pracowałem dużo czasu i zmieniłem, mniemanie ich o Nas....wstyd straszny !
(wiem że to chuj ma związane z tematem, ale chciałem się wypowiedzieć)
Pozdrawiam ciepło.
@ Zly_wrecz_okropny
Haha jebany sfrustrowany debil
@ Zly_wrecz_okropny
Niestety to przez takich jak ty mamy TU syf.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów