📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No tak, skoro stacja Shell, to musi dbać o wizerunek muszli.
Gówno byś zrobił
Crazy_Edek napisał/a:
Napiszę krótko, srałbym.
Gówno byś zrobił
Do dupy ta toaleta
Pewnego razu w Niemczech, zatrzymałem się na stacji Shell(gdzieś na A2), standardowo poszedłem skorzystać z toalety. Kurwa, wchodzę i widzę, że faktyczne jest ładna, czysta, pachnąca i dobrze oświetlona. Wchodzę do kabiny i zawsze jak chce uwalić kupę, a jestem w takich miejscach to ściele papierem toaletowym na desce klozetowej. Powiem, że nie żałowałem papieru, a zresztą nie wiem kto wcześniej siedział, może się zlał czy zesrał na tę deskę, pierdole siadać na tym. Jak skończyłem, spłukałem zawartość i włączył się pewien mechanizm, który obrócił tę deskę o 360 stopni i specjalna szczotka z płynem automatycznie wyczyściła całą deskę.
Ja jebie, pomyślałem, nie wiem co pomyślałem, poczułem się jak idiota, który zobaczył w pełni cywilizowaną toaletę.
I jeszcze na koniec, gdy wychodziłem, automat oddał mi 50 centów, które wpłaciłem przed wejściem.
Ja pierdole.
Ja jebie, pomyślałem, nie wiem co pomyślałem, poczułem się jak idiota, który zobaczył w pełni cywilizowaną toaletę.
I jeszcze na koniec, gdy wychodziłem, automat oddał mi 50 centów, które wpłaciłem przed wejściem.
Ja pierdole.
Do dupy, Wiecie...
Myślałem, że będzie brudno i obesrane, ale potem sobie przypomniałem, że to nie w polsce hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów