📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"i można walić konia oglądając przechodzące dupeczki " edi serio ci współczuje ze musisz aż tak kombinowac zeby sobie ulżyć.
W Łodzi w klubie "Łódź Kaliska" w damskim kiblu są weneckie lustra z których widać główna sale i wejscie do klubu...
W krk też ostatnio otworzyli "Łódź Kaliska" daje rade
Baalp napisał/a:
W Łodzi w klubie "Łódź Kaliska" w damskim kiblu są weneckie lustra z których widać główna sale i wejscie do klubu...
Tylko w damskim? Jeśli tak to nasrałem w damskim kiblu kiedyś. xd
A ogólnie pomysł na taki kibel dobry. Najgorzej, kiedy ktoś przechodzi i masz wrażenie, że wszyscy Ci się na chuja gapią. ; d
Ja w męskim nie zauważyłem....
Kumpel w męskim też nie widział szkła weneckiego, więc chyba posadziłeś kloca w damskim jednak (podejrzewam, że w męskim i tak są pisuary...), za to sik w takim miejscu jest naprawdę niecodzienny . Miałam wrażenie, że ktoś zaraz mnie zobaczy w trakcie oddawania moczu .
Bogna napisał/a:
Miałam wrażenie, że ktoś zaraz mnie zobaczy w trakcie oddawania moczu .
hmm ciekawe czy ona sadistic.pl/ulga-vt25680.htm miała też takie samo wrażenie czy może 'lała' no to
A tak...przystanąć i patrzeć jakby się widziało, że ktoś jest w środku ?
Sytuacja 1: Wchodze do kibla, ściągam majdy, siadam na sedes, rozglądam się, wstaję, naciągam majdy i wychodzę kierując się do najbliższego McDolnalda żeby załatwić potrzebę w spokoju.
Sytuacja 2- Widzę jak ktoś wchodzi do takiego kibla - Idę za nim i namiętnie przeglądam się w lustrze przysuwając do niego twarz jak najbliżej
Sytuacja 2- Widzę jak ktoś wchodzi do takiego kibla - Idę za nim i namiętnie przeglądam się w lustrze przysuwając do niego twarz jak najbliżej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów