📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jaki jest najlepszy?
Panie i Panowie. Za stolarzy naszych trumien, aby nigdy się nie urodzili.
Albo inna wersja:
Panie i Panowie. Za drzewa z których zrobione będą nasze trumny, oby nigdy nie wyrosły.
Albo inna wersja:
Panie i Panowie. Za drzewa z których zrobione będą nasze trumny, oby nigdy nie wyrosły.
remi ja sobie zawsze życze- sztoby chuj gromko stawał i dziengi były
remi1982 napisał/a:
A jaki jest najlepszy?
Albo inna wersja:
ale chujowe...
remi żartowniś
Facet kąpał się w jeziorze. Gdy wyszedł na brzeg, okazało się, że ktoś zajebał mu ubranie. Został tylko kapelusz. Nagle z krzaków wychodzi piękna kobieta. Facet natychmiast złapał za kapelusz, żeby się zasłonić. Kobieta mówi:
– Podaj mi rękę.
Podał.
– Podaj mi drugą rękę.
Podał.
Wypijmy za siłę, która podtrzymywała kapelusz.
– Podaj mi rękę.
Podał.
– Podaj mi drugą rękę.
Podał.
Wypijmy za siłę, która podtrzymywała kapelusz.
odsuńcie_głowe_metr_od_monitora_i_ruszajcie_w_góre_i_dół.
FIOLETOWY_napis_Się_rusza!
FIOLETOWY_napis_Się_rusza!
kfqcpk napisał/a:
"także tego"
zapomniałeś dodać że toast poprzedzony zostaje przez jakąś historyjkę bądź wywód filozoficzny
Uff a myślałem , że tylko ja tak mam czasami, że trza krzyczeć eeee , bo pierdolą a nei piją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów