📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nigdy nie korzystałem z toi toia, jak już mnie cisnęło na 2-kę na mieście to szedłem albo w las [jak wyjazdowo - rekreacyjnie] albo wchodziłem do restauracji/baru/hotelu nosz kurwa czegokolwiek gdzie jest kanalizacja.
ALE... wyobraźcie sobie, że wchodzicie do takiego kurwidołka, widzicie te gówno, ściany w gównie, koszmarny smród. Wychodzicie zieloni, a w kolejce do kibelka czeka dziewczyna w której się od zawsze podkochiwaliście.
ALE... wyobraźcie sobie, że wchodzicie do takiego kurwidołka, widzicie te gówno, ściany w gównie, koszmarny smród. Wychodzicie zieloni, a w kolejce do kibelka czeka dziewczyna w której się od zawsze podkochiwaliście.
Guwnojat napisał/a:
Ja wytrzymam 17 sekund i mniej. Jestem normalny?
Jesteś po prostu gownojadem. Więc poza klasyfikacja.
Znawca cipek idealnie wpisujesz się w wyznawców Pislamu z tym podpierdalaniem na komendę i teoriami spiskowymi
C0C0JUMBO napisał/a:
Jakim trzeba być śmieciem by tak zasrac i publikować? Bo nie wierzę że z takim podekscytowaniem kreciles czyjeś gówno
Pomyśl, że to mogło być gówno poprzednika nagrywającego. Nawet widać taka stwardniała, czarnawą powłokę od utraty wody z gówna. Widać, że już trochę uschło. Jebie pewnie nadal srogo.
Dopiero co pisałem ze Polacy mają dalej silna mentalność sowiecka bo topią koty.
Tu mamy kolejny przykład. Tak jak i sowieci mają trudność z korzystaniem z toalety.
-Ernest Hemingway
Tu mamy kolejny przykład. Tak jak i sowieci mają trudność z korzystaniem z toalety.
Dopiero co pisałem ze Polacy mają dalej silna mentalność sowiecka bo topią koty.
Pamiętam komentarz do wszechobecnych kiedyś tabliczek: "żądasz czystości,, zachowaj ją sam"
- żądacie czystości, zatrudnijcie sprzątaczkę.
Mogła nie trafić, kiedyś w Gdyni do świeżo przywiezionego czystego ktoś napierdolił na podłogę.
Elektorat Tuska lubi tak bardzo Polaków ze zostawia nam czekoladę nawet w toi toiu.
htp napisał/a:
Pamiętam komentarz do wszechobecnych kiedyś tabliczek: "żądasz czystości,, zachowaj ją sam"
- żądacie czystości, zatrudnijcie sprzątaczkę.
W domu też srasz na deskę i dzwonisz po sprzątaczkę?
C0C0JUMBO napisał/a:
Jakim trzeba być śmieciem by tak zasrac i publikować? Bo nie wierzę że z takim podekscytowaniem kreciles czyjeś gówno
to stare gowno widac
To z tego festiwalu miłości i tolerancji?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów