18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Policeman 2021-08-05, 0:18 1
Nigdy nie korzystałem z toi toia, jak już mnie cisnęło na 2-kę na mieście to szedłem albo w las [jak wyjazdowo - rekreacyjnie] albo wchodziłem do restauracji/baru/hotelu nosz kurwa czegokolwiek gdzie jest kanalizacja.

ALE... wyobraźcie sobie, że wchodzicie do takiego kurwidołka, widzicie te gówno, ściany w gównie, koszmarny smród. Wychodzicie zieloni, a w kolejce do kibelka czeka dziewczyna w której się od zawsze podkochiwaliście.
Zgłoś
Zenonn 2021-08-05, 1:44
Guwnojat napisał/a:

Ja wytrzymam 17 sekund i mniej. Jestem normalny?

Jesteś po prostu gownojadem. Więc poza klasyfikacja.

Znawca cipek idealnie wpisujesz się w wyznawców Pislamu z tym podpierdalaniem na komendę i teoriami spiskowymi
Zgłoś
Tryper 2021-08-05, 1:57
C0C0JUMBO napisał/a:

Jakim trzeba być śmieciem by tak zasrac i publikować? Bo nie wierzę że z takim podekscytowaniem kreciles czyjeś gówno

Pomyśl, że to mogło być gówno poprzednika nagrywającego. Nawet widać taka stwardniała, czarnawą powłokę od utraty wody z gówna. Widać, że już trochę uschło. Jebie pewnie nadal srogo.

Zawsze stoi.
Zgłoś
Tazo88 2021-08-05, 2:49
Da się jakoś dac ujemne piwo?
Zgłoś
silwerbalk 2021-08-05, 5:12
Ja pierodle jakaś akcja coprofili na sadolu?
Zgłoś
baronturbina 2021-08-05, 7:27
W życiu nie widziałem czystego toi-toi. Wole w krzakach walić bo samo wejście tam topi podeszwy!
Zgłoś
Wiewór 2021-08-05, 8:39
Dopiero co pisałem ze Polacy mają dalej silna mentalność sowiecka bo topią koty.
Tu mamy kolejny przykład. Tak jak i sowieci mają trudność z korzystaniem z toalety.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
htp 2021-08-05, 10:07
Wiewór napisał/a:

Dopiero co pisałem ze Polacy mają dalej silna mentalność sowiecka bo topią koty.
Tu mamy kolejny przykład. Tak jak i sowieci mają trudność z korzystaniem z toalety.

Pamiętam komentarz do wszechobecnych kiedyś tabliczek: "żądasz czystości,, zachowaj ją sam"
- żądacie czystości, zatrudnijcie sprzątaczkę.
Zgłoś
_Tytanowy_Janusz_ 2021-08-05, 12:08
Mogła nie trafić, kiedyś w Gdyni do świeżo przywiezionego czystego ktoś napierdolił na podłogę.
Zgłoś
Marcin360360 2021-08-05, 14:13
Elektorat Tuska lubi tak bardzo Polaków ze zostawia nam czekoladę nawet w toi toiu.
Zgłoś
Wiewór 2021-08-05, 16:53
htp napisał/a:

Pamiętam komentarz do wszechobecnych kiedyś tabliczek: "żądasz czystości,, zachowaj ją sam"
- żądacie czystości, zatrudnijcie sprzątaczkę.

W domu też srasz na deskę i dzwonisz po sprzątaczkę?

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
planet 2021-08-05, 17:37
Haha Ta przelatująca mucha na samych początku filmu zespolejrowałą wszystko co się dalej działo
Zgłoś
Bejker 2021-08-05, 20:27
C0C0JUMBO napisał/a:

Jakim trzeba być śmieciem by tak zasrac i publikować? Bo nie wierzę że z takim podekscytowaniem kreciles czyjeś gówno

to stare gowno widac
Zgłoś
P................x 2021-08-06, 2:27
To z tego festiwalu miłości i tolerancji?
Zgłoś
alvi1989 2021-08-06, 14:29
Czy to nie przypadkiem w Darłówku ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów