18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Halman 2021-08-04, 20:31 20
naprawdę musiałeś tak zasrać?
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-08-04, 20:31 21
Dumny jesteś z siebie? Zlizuj to, pojebie!
Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-08-04, 20:33 43
Jakim trzeba być śmieciem by tak zasrac i publikować? Bo nie wierzę że z takim podekscytowaniem kreciles czyjeś gówno
Zgłoś
ququa 2021-08-04, 20:35 9
C0C0JUMBO napisał/a:

Jakim trzeba być śmieciem by tak zasrac i publikować? Bo nie wierzę że z takim podekscytowaniem kreciles czyjeś gówno

Pasjonat

a tak na serio ...to jakas nowa moda wrzucąć osrane toitoje ?

dokąd zmierzasz sadolu
Zgłoś
Halman 2021-08-04, 20:41 4
ququa napisał/a:

dokąd zmierzasz sadolu

bardzo ciekawe pytanie, przypuszczalnie najpopularniejsze tematy w 2030 ;
czy ona ma pindola?
byłem w piwnicy Halmana
marsz kibiców LGBT przeciwko covidowcom
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2021-08-04, 20:42
to żadna nowa moda,dużo zjebów robi zdjęcia swojemu jedzonku
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-08-04, 21:02 3
Pewnie banderowcy.... to zwierzęta
Zgłoś
Tobiahus96 2021-08-04, 21:18
Rozumiem że nie zdążyłeś i piwko za materiał własny ale zabierz te gówno z Sadistica..
Zgłoś
Zenonn 2021-08-04, 21:25
Trzeba być dobrze zjebanym, żeby w tym smrodzie wytrzymać 18sekund i więcej.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-08-04, 21:36 3
Czasem sie zastanawiam, kto na tym portalu faktycznie moze byc pedofilem, morderca, gwalcicielem, albo lewakiem.
I tu mam kogos wlasnie takiego. Konto zalozone 4 lata temu. Jak dotad 33 posty. I nagle doszedl do wniosku, ze ma swietny temat do wrzucenia! Po 4 latach! Gowno, ktore sam rozsmarowal po kiblu. 4 lata myslal, co by tu zrobic, zeby zyskac fejm i czym by sie tu pochwalic przed swiatem. I na tyle go stac.
Dawajmy piwka. Niech to trafi na Glowna, a ja juz o to zadbam, zeby delikwentem zajela sie policja i wziela pod skrupulatna obserwacje.
Zgłoś
NarodowySkinhead 2021-08-04, 22:04 16
Znawca_Cipek napisał/a:

Czasem sie zastanawiam, kto na tym portalu faktycznie moze byc pedofilem, morderca, gwalcicielem, albo lewakiem.
I tu mam kogos wlasnie takiego. Konto zalozone 4 lata temu. Jak dotad 33 posty. I nagle doszedl do wniosku, ze ma swietny temat do wrzucenia! Po 4 latach! Gowno, ktore sam rozsmarowal po kiblu. 4 lata myslal, co by tu zrobic, zeby zyskac fejm i czym by sie tu pochwalic przed swiatem. I na tyle go stac.
Dawajmy piwka. Niech to trafi na Glowna, a ja juz o to zadbam, zeby delikwentem zajela sie policja i wziela pod skrupulatna obserwacje.

Największym czubem jest ten, kto wymyśla taką teorię

Zgłoś
Guwnojat 2021-08-04, 22:17 2
Zenonn napisał/a:

Trzeba być dobrze zjebanym, żeby w tym smrodzie wytrzymać 18sekund i więcej.

Ja wytrzymam 17 sekund i mniej. Jestem normalny?
Zgłoś
Hyena83 2021-08-04, 22:26
Teraz to wylyź
Zgłoś
Babosz 2021-08-04, 22:58 7
To właśnie ta nalepka przyczynia się do tego syfu.
Na debila to działa jak płachta na byka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów