📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
oOch aluminiun jest takie fajne :PPPPP
Polecam włączanie wrzeciona z włożonym kluczem. Widok lecącego w najdalszy zakątek hali klucz, bezcenny. xD
Prze chuj... Nawet ja na CNC po 4 latach praktyki nie potrafię takiego cuda stworzyć...
hienamas bo to jest napisane po rosyjsku. tokapka - tokarka (pisze się i czyta tak samo po rosyjsku jak i po polsku)
fajny bajer tylko na chuj mi taka gwiazdka? co ja se z nią zrobie?
miej wyjebane a będzie Ci dane
Mój przyjaciel uczęszczając w szkole zawodowej miał przez jedno półrocze zajęcia na tokarkach. Wspomnę, że niektórzy nie widzieli nigdy wcześniej tokarki na oczy. Źle wspomina te zajęcia, ponieważ "nauczyciel" dając mu nóż tokarski oraz kawał metalu, na którym miał wykonac świecę powiedział "Masz, rób."
Pierwsze zajęcia: dwie godziny pisania bhp. Drugie zajęcia: musisz potrafić obługiwać wszystko KU*WA i nikogo nie interesuje czy jest inaczej.
Kochana szkoła
Pierwsze zajęcia: dwie godziny pisania bhp. Drugie zajęcia: musisz potrafić obługiwać wszystko KU*WA i nikogo nie interesuje czy jest inaczej.
Kochana szkoła
Diabeł złapał Polaka, Niemca i Ruska.
Dał im po dwie metalowe kulki i obiecał, że ich wypuści, jeśli zrobią z tymi kulkami coś, co go zadziwi.
Niemiec podrzucił wysoko jedną kulkę, zaraz potem podrzucił drugą i trafił nią w tę pierwszą.
- No, całkiem niezłe - powiedział diabeł.
Ruski położył na ziemi jedną kulkę, a na niej ostrożnie położył drugą. I nie spadła!
- Też niezłe - mówi diabeł. - A teraz zobaczymy co zrobi Polak.
Niestety, Polak jedną kulkę zgubił, a drugą zepsuł...
Dał im po dwie metalowe kulki i obiecał, że ich wypuści, jeśli zrobią z tymi kulkami coś, co go zadziwi.
Niemiec podrzucił wysoko jedną kulkę, zaraz potem podrzucił drugą i trafił nią w tę pierwszą.
- No, całkiem niezłe - powiedział diabeł.
Ruski położył na ziemi jedną kulkę, a na niej ostrożnie położył drugą. I nie spadła!
- Też niezłe - mówi diabeł. - A teraz zobaczymy co zrobi Polak.
Niestety, Polak jedną kulkę zgubił, a drugą zepsuł...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów