Polska interpretacja sceny z F&F: Tokio Drift. Akcja nagrywana na parkingu Bonarka City Center w Krakowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie co kurwy wszystkie wyżej? COKOLWIEK by się nie pojawiło ze strony kogokolwiek z Polski od razu macie ból dupy. Bo chujowe, bo tamto i sramto. Kocham ten kraj nad życie ale Polaków to kurwa nienawidzę. Pierdolony naród idiotów i malkontentów potrafiących celebrować porażki.
Chuj Wam w rzyć.
Chuj Wam w rzyć.
szefooo napisał/a:
Lepsze drifty odpierdalam kombiakiem jak jade rano zaspany do roboty.
Napierdalanie na ręcznym Passatem w TDI to nie drift przyjacielu
szefooo napisał/a:
Lepsze drifty odpierdalam kombiakiem jak jade rano zaspany do roboty.
Wpisz w yt lub google "PROJEKT 86" , potem przemyśl czy aby na pewno katowanie bębnów na ręcznym jest lepsze od ich jazdy.
Ale ściery... napatrzyły się na bambo-suczek i kręcą dupami... przykre... a o suce z 1:08 już się nie wypowiem. Polki... szanujcie się, proszę.
tego fiata i kierowce znam 2 tygodnie temu kozaczył w okolicach ulicy wielickiej w Krakowie, akurat trafił na nas kiedy jechaliśmy w audi 80 (silnik pod maska 2.7 biturbo z audi a6) od kumpla i ustawił się z nami na światłach. Nawet nie wiecie jak się zdziwił kiedy audica poleciała do przodu ... ani się nie zatrzymał żeby z nami pogadać, kurde, nie wiem czemu.
Delikatnie mówiąc syf. Chęci były, ale wyszło chujowo, sorry.
youtube.com/watch?v=yj1kBHcAbzw
youtube.com/watch?v=_R7fe084gSE
To są Polskie filmiki na poziomie!
youtube.com/watch?v=yj1kBHcAbzw
youtube.com/watch?v=_R7fe084gSE
To są Polskie filmiki na poziomie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów