a poniżej jeden przykładowy obrazek z ich strony.
Ręce mi opadają...czy administracja FB to sami ciapaci?
Zgłosiłem stronę i odrzucono mi to zgłoszenie. Zgłosiłem zdjęcie na którym ORZEŁ POLSKI Z GODŁA NIE MA KORONY i otoczony jest jakimiś islamskimi bazgrołami wraz z symbolem koranu i TAKŻE MI ODRZUCONO!! Tak się szanuje własny naród? Troll, islamista czy KTOKOLWIEK nie ma prawa w taki sposób pluć na symbole narodowe kraju w którym egzystuje. To podlega karze z Art.137 KK - grzywna lub więzienie. Nienawidzę fanatyzmu religijnego a już tym badziej stada imbecyli, którzy podrzegają do nienawiści na tym tle. Jestem oczywiście za tym że islam powinien siedzieć u siebie bo to co robi na świecie nie jest NICZYM DOBRYM (chociaż znam dziewczynę lat 22 z ZEA(płw.Arabski), która prężnie walczy z łamaniem praw człowieka np w Palestynie w strefie Gazy i popieram to mimo że chodzi zakutana w burkę i jest fundamentalistką lecz mimo to siedzi w Dubaju BO TAM JEST JEJ OJCZYZNA!!!)Tak czy inaczej obraża mnie to co jest przedstawiane i jestem oburzony tym co tam ma miejsce. Ktoś tutaj podał przykład funpage Jesus Daily. Proszę państwa proszę sprawdzić czy funpage ten namawia do NIENAWIŚCI przeciwko islamowi albo namawia do budowy kościołów np w Arabii Saudyjskiej opluwając wyznawców JAKIEJKOLWIEK RELIGII?! NIE! i tym to sie różni.
Serwery facebooka znajdują się w USA i korzystając z niego obowiązuje Cię USAńskie prawo.
Wasza głupota nie zna granic. Zarówno autora posta, jak i komentujących. Wejdźcie na tą stronę i poczytajcie co się tam wyprawia. Osoba, która to prowadzi, to troll, który ma budzić wściekłość i nienawiść do islamu w polskim społeczeństwie. Jak widać debile się na to łapią... no i dobrze. Mnie ta strona ogólnie bawi.
EDIT: Przeczytałem wszystko na stronie i jest to typowa satyra. Budzi ona wściekłość do islamu tylko u idiotów.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kolega raczy żartować chyba
sprawdzasz przed wejściem na każdą stronę w jakim kraju znajdują się serwery??
jak nie to uważaj bo możesz trafić na kraj, w którym wchodzenie na strony internetowe karane jest rytualnym ucięciem jajec.
na terenie Polski obowiązuje Cię polskie prawo. koniec. kropka.