Scantily clad activists of feminist group Femen invaded a conference at a university in Brussels. During the act, demonstrators threw water on the Archbishop of Mechelen-Brussels, Andre-Joseph Leonard. The priest did not react and avoided looking at the activists. The protest was against homophobia, according to international agencies. At the end of the demonstration, the archbishop kissed a picture of the Virgin Mary to leave the room. Born in Ukraine and with subsidiaries in several countries (including Brazil and nations with a Muslim majority), the Femen often campaigning for the rights of women and minorities. One of their banners is the defense of gay marriage.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Walka o postęp nigdy się nie kończy
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
props dla ksiedza, nawet mu brewka nie pykla, lewackie kurwy na minie
@up A może to nie taki głupi pomysł, żeby założyć ruch obrony heteroseksualnych ? W tym nawale pedalstwa i pierdolonego feminizmu przydałby się taki ruch społeczny.
Na te kurwy z Femen-u,to jest sposób rosysjski (łagier jak te szmaty z pussy coś tam),albo białoruski (wywieść do lasu).
widac bol dupy ksiedza bo nie moze przy kamerze cyckow zobaczyc
Ciekawe o co poszło.Może to jakiś pedofil ,prawickie pedałki.
Ksiądz się modli żeby mu chuj opadł
Jak to czytam i przypominam sobie że młodzież jest przyszłością narodu, to jednak kurwa ten naród nie ma przyszłości.
Dobranoc.
Ciekawe o co poszło.Może to jakiś pedofil ,prawickie pedałki.
Ksiądz się modli żeby mu chuj opadł
Jak to czytam i przypominam sobie że młodzież jest przyszłością narodu, to jednak kurwa ten naród nie ma przyszłości.
Dobranoc.
Akurat Monsignor Leonard jest kawałem chuja i dobrze zrobiły. Gościu znany jest z tego, że tuszuje afery pedofilii w belgijskim kościele i poleca homoseksualistom żyć w celibacie. Jako, że żyje z naszych (tzn. Belgów) podatków, takie postępowanie jest niedopuszczalne. Feministki to też głupie kurwy ale mają jaja, bo podobną akcję wymierzyły przeciwko ciapatym imamom. Rozumiem, że na pierwszy widok może być szkoda Leonarda ale serio, to kawał chuja.
piwo za każdy cios dla tej faszystowskiej organizacji jaką jest kościół katolicki.
zlikfidowac pedofilstwo jest łatwo ,...pedały do piachu i po robocie.
Krzyczcie sobie dalej zacofane wiesniaki (stan umyslu, nie miejsce zamieszkania). Statystycznie w Polsce juz okolo 55% (odsetek sukcesywnie rosnie) ludzi nie ma nic przeciwko homoseksualistom, niestety sadistic z racji swojej tematyki przyciaga wielu nietolerancyjnych glabow... lub pozerow, ktorzy probuja sie glabom przypodobac.
Hmmm ja jednak strzelam, że ten księżulek rucha dzieci:) Pewnie lubi napić się winka mszalnego i poodtykać 9 letniego ptaszka albo cipkę
andrzej.andrzej napisał/a:
Hmmm ja jednak strzelam, że ten księżulek rucha dzieci:) Pewnie lubi napić się winka mszalnego i poodtykać 9 letniego ptaszka albo cipkę
Wspomnienia za służby ministranckiej nawet po tylu latach bolą?
czemu te ku*wy nie protestują tam gdzie jest to potrzebne np w krajach muzułmańskich gdzie kobiety są faktycznie uwłaszczone przez męszczyzn i nie mają żadnych praw ?
Hauer88 napisał/a:
Dla Twojej świadomości nadmienię więcej przypadków pedofilii to osoby homoseksualne - na 1000 pedofilów 400 jest homoseksualistami a 1 księdzem - jednakże jedne przypadki są nagłaśniane w mediach, drugie odnośnie pedofilów pedałów już nie.
7dni.wordpress.com/2009/05/14/geje_pedofile/
Weź spierdalaj z wordpressowymi portalami. Jak już chcesz koniecznie się przewalać danymi, to zacytuj może coś z wiarygodnego źródła? Może pubmed? Patrz, ja znalazłem takie coś:
ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556756?dopt=Abstract
Cytat:
the ratio of heterosexual to homosexual pedophiles was calculated to be approximately 11:1.
I jak tam twoje 400 z każdego 1000?
Problem z pedofilią w kościele jest taki, że te czarne kurwy wiedziały i ukrywały pedofili zgodnie z poleceniem szefa szefów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów