Tak, było na demotywatorach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Małpy z Parlamentu Europejskiego planują zmuszać nas do tolerancji tych zwierząt bo jeśli nie, będą mieć na to paragrafy. Gdzie my żyjemy i dokąd to wszystko zmierza ?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wlewają sobie przez tą homofobie
Zalew Europy przez ciapatych dziala na reke glownie zydkom i wujkowi samowi. Pomyslcie o tym przez chwile.
Za 50 lat breavikowi będą pomniki stawiać
Początek NWO?
Mi tam ich nie szkoda. Sami wybierają swoich przedstawicieli w parlamencie, więc rozpierdol w kraju jest winą samych obywateli, tak samo jak w Polsce. Szkoda, że nigdzie w Europie nie ma silnej partii libertariańskiej.
Uniewinnić!? Człowieka ktory niby w imie naszej rasy wymordował setke białej młodzierzy.
Dla mnie to wygląda tak jakby ktoś w proteście przeciw wycinaniu lasów sam jeden podpalił.
Dla mnie to wygląda tak jakby ktoś w proteście przeciw wycinaniu lasów sam jeden podpalił.
Cytat:
Najwyższa pora przeprosić i uniewinnić Breivika
Breivik wolał strzelać do bezbronnych nastolatków, taki muzułmanin czy inny Sudańczyk mógłby oddać. Typowa "odwaga" i "honor" prawicowca.
Kemys napisał/a:
Uniewinnić!? Człowieka ktory niby w imie naszej rasy wymordował setke białej młodzierzy.
Widzę nie ogarniasz. To była młodzież z jakiegoś lewicowego gówna która teraz sprowadza bród do Norwegii. Anders Wielki działał zapobiegawczo.
Kemys napisał/a:
Taka biała ta młodzież Utoi że chyba wyprana w Perwollu
Prawda jest taka że tam nie ginęli tak jak niektórym się zdaje typowi skandynawowie- blond włosy i niebieskie oczy:P
modzgi napisał/a:
Za 50 lat breavikowi będą pomniki stawiać
Dokładnie... Mówiłem, że Andersik wyjdzie za 21 latek i z dwie serie kolejne zapoda... Tym razem nie po 76 tylko 7600 osób...
Loaloa napisał/a:
Breivik wolał strzelać do bezbronnych nastolatków, taki muzułmanin czy inny Sudańczyk mógłby oddać. Typowa "odwaga" i "honor" prawicowca.
Wiem o co wam chodzi... Jak można go było skazać, a nie wydalić z kraju... Też wyczuwam tą obleśną niesprawiedliwość i triumf kozojebców
zielak300 napisał/a:
Widzę nie ogarniasz. To była młodzież z jakiegoś lewicowego gówna która teraz sprowadza bród do Norwegii. Anders Wielki działał zapobiegawczo.
Wiem o co wam chodzi... Jak można go było skazać, a nie wydalić z kraju... Też wyczuwam tą obleśną niesprawiedliwość i triumf kozojebców
A co do UE zauważcie że jak te gówniane przepisy by weszły w życie to 3/4 nas userów sadistica (bo 1/4 to lewacy ateiści i pedały) by była inwigilowana...
Prawda jest taka że będzie to co było przed drugą wojną światową. Czy to się komuś podoba czy nie Hitler sobie nie wymyślił wroga żydowskiego. Żydzi w czasach przed II WŚ przejmowali Niemcy tak jak Arabowie przejmują Europę teraz. Zajmowali dobre zawody, w większości byli bogaci a w tym czasie Niemcy przeżywały kryzys zw na recesję na rynkach światowych (echa czarnego czwartku i te sprawy). Nie wybielając Hitlera bo to zły czlowiek zginęło przez niego miliony ludzi to żeby nie II WŚ to Niemcy pewnie byłyby żydowskie tak jak np Holandia staje się muzułmańska. I takie zwiększanie się odsetka obcej kultury doprowadziło do tego że trafila się osoba u władzy która korzystając z przyzwolenia społecznego wybiła żydów.
Obecnie Europa stoi na granicy i w zależności od działań są 3 scenariusze.
1) Najmniej prawdopodobny pokojowo wywalą arabów deportacje itp jak Francja cyganów do Rumunii
2) Mało prawdopodobny- nic nie będą robić i w końcu miarka się przebierze i będzie wojna domowa albo trafi się drugi Hitler
3) Bardzo prawdopodobna, będą przyznawać kolejne przywileje arabom jak teraz pedałom i karać ludzi za to że mówią o tej nierówności itp i za 60 lat nie będzie UE nie będzie Stanów Zjednoczonych Europy będzie KALIFAT EUROPA... i my gdzieś tam na peryferiach odgrodzeni 10 metrowym murem bo nie wierzę żeby w Polsce takie coś się powiodło
Prawda jest taka że będzie to co było przed drugą wojną światową. Czy to się komuś podoba czy nie Hitler sobie nie wymyślił wroga żydowskiego. Żydzi w czasach przed II WŚ przejmowali Niemcy tak jak Arabowie przejmują Europę teraz. Zajmowali dobre zawody, w większości byli bogaci a w tym czasie Niemcy przeżywały kryzys zw na recesję na rynkach światowych (echa czarnego czwartku i te sprawy). Nie wybielając Hitlera bo to zły czlowiek zginęło przez niego miliony ludzi to żeby nie II WŚ to Niemcy pewnie byłyby żydowskie tak jak np Holandia staje się muzułmańska. I takie zwiększanie się odsetka obcej kultury doprowadziło do tego że trafila się osoba u władzy która korzystając z przyzwolenia społecznego wybiła żydów.
Obecnie Europa stoi na granicy i w zależności od działań są 3 scenariusze.
1) Najmniej prawdopodobny pokojowo wywalą arabów deportacje itp jak Francja cyganów do Rumunii
2) Mało prawdopodobny- nic nie będą robić i w końcu miarka się przebierze i będzie wojna domowa albo trafi się drugi Hitler
3) Bardzo prawdopodobna, będą przyznawać kolejne przywileje arabom jak teraz pedałom i karać ludzi za to że mówią o tej nierówności itp i za 60 lat nie będzie UE nie będzie Stanów Zjednoczonych Europy będzie KALIFAT EUROPA... i my gdzieś tam na peryferiach odgrodzeni 10 metrowym murem bo nie wierzę żeby w Polsce takie coś się powiodło
To smutne że kiedyś taka Europa była mocarna, a dzisiaj lada moment wybiją nas byłe kolonie, a my nie to że nic nie robimy, to im to jeszcze ułatwiamy, co gorsza Europa sama siebie zabija tą pierdoloną tolerancją. Przyszłe 10 lat widzę w ciemnych (żeby nie użyć słowa "czarnych",ah ja rasista ) barwach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów