Tak, było na demotywatorach.
Tak, było na demotywatorach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1) homoseksualizm wykluczony z listy chorób psychicznych
2) cały czas poszerzanie praw homoseksualistów z jednoczesnym ograniczaniem praw wolności słowa dla normalnych
3) brak reakcji na postulaty wprowadzenia prawa szariatu w Belgii i Holandii (za 20-30 lat pewnie wprowadzą)
4) Omijanie w mediach słów MUZUŁMANIN ARAB itp. Zamachów nie robią ARABOWIE I MUZUŁMANIE tylko AZYLANCI LUDZIE OBCEGO POCHODZENIA
5) ostatnio pedofilia wg hamerykanskich naukowców to preferencja seksualna a nie choroba...
Jedyna nadzieja to Putin. O ile to czlowiek do Polski źle nastawiony to może stanowić wzór do naśladowania Pedałom niet prawu szariatu niet
To samo moża szukać dalej najbardziej "pokrzywdzony" i jednocześnie rasistowski naród- Żydzi. Wiele nie trzeba tłumaczyć. W skrócie antysemitą jest ten którego nie lubi żyd. W USA jest organizacja która się zajmuje tropieniem antysemitów i wytropiła 12 letnich murzynów ktrorzy zostali nazwani antysemitami bo rzucali kamieniami w autobus z żydowskimi dziećmi. Tak jakby tym murzynom robiło różnice kto tym autobusem jedzie itp. A przecież na dobrą sprawę Palestyna to jedno wielkie getto. Narzekają jak to ich w wojnę pokrzywdzili a przecież Palestyńczykom robią to samo
A o homoseksualistach to już nie chcę nawet pisać o ich nietolerancji wyszukajcie sobie rozmowę biedronia w jakimś talk show bodajże w TV Trwam jak mu zadali pytanie takie na które nie miał dobrej odpowiedzi i nasz jaśnie tfu tfu poseł wyszedł...
Ogólnie jak o tym piszę to mi się agresor załącza bo sobie przypominam program kilerskie karaoke puszczany w telewizji w godzinach popołudniowych bez ograniczenia wiekowegow którym to nasz poseł podzielił się starym prawidłem ludowym gdy się potknął i przewrócił. To było coś w stylu:
Przychodząc do programu liczyłem się z urazami jednak nie myślałem że będzie boleć mnie pupa. A w moich kręgach gdy boli pupa to znaczy że było dobrze
Z resztą zobaczcie do czego to doszło nawet w Bondzie ostatnim czarny charakter przystawiał się do Jamesa... Wszędzie w filmach musi się teraz pedał pojawiać albo grać. Proste: Jak poznałem waszą matkę- homoseksualistą jest koleś który grał kiedyś Duddiego Housera, Big Bank Theory- Homoseksualistą jest odtwórca Sheldona...
Moim zdaniem cała ta sytuacja potrwa do najbliższego, większego kryzysu ekonomicznego. Kiedy przykładowy, normalny, biały Norweg zechce wysłać swoje dziecko do szkoły, a tu się okaże, że ani państwo, ani on, nie mają na to pieniędzy. Kiedy normalny, biały Holender po ukończeniu studiów nie będzie mógł znaleźć żadnej pracy, a pomimo ciekawego pomysłu nie będzie mógł sobie pozwolić na założenie własnej firmy. Kiedy normalnemu, białemu Szwedowi, żona zachoruje na białaczkę i spotka się z pustym portfelem swoim i swojej służby zdrowia. Wtedy jeden Norweg, czy drugi Szwed odkryją coś niepokojącego. "Hej, moja żona umiera w domu na białaczkę, a ani ja, ani państwo nie mamy na jej leczenie!". "Hej, mój syn chodzi do przepełnionej szkoły w której zatrudniona jest niewystarczająca ilość nauczycieli, a poziom kształcenia zaczyna być niekonkurencyjny w stosunku do innych państw!". "Zaraz! A co się dzieje ze wszystkimi podatkami które sumiennie odprowadzam?!". I wtedy sobie pewną sprawę uświadomią. "Jasny gwint! Przecież u nas w kraju mieszka cała zgraja czarnych i ciapatych nierobów, którzy całe dnie siedzą na tyłku, lub zabijają dla swojej pokrętnej ideologii niewinnych ludzi! I dostają za to ciężkie pieniądze od mojego państwa! A moja żona umiera za ścianą, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na potrzebne, drogie lekarstwa! Moje dzieci chodzą do niebezpiecznej szkoły i nie mają dobrych perspektyw na przyszłość! Mój brat nie może znaleźć pracy i mimo pomysłu, nie ma pieniędzy na rozpoczęcie własnej działalności!". Na początku takich przypadków będzie kilkanaście. Potem kilkadziesiąt. Potem kilkaset. A potem poprawność polityczna się 长凵良山丹 skonczy.
Nie bp dp czasu tego kryzysu nauką tolerancji w szkołach ogłupią nowe pokolenie tak by nie pomyśleli o tym żeby tak pomyśleć ... O ile wcześniej biały Norweg lub Holender nie będzie mniejszością we własnym kraju
Tolerancja oznacza rezygnację z przymusu jako środka wpływania na postawy innych ludzi. Wyjątkami są jedynie sytuacje, w których owe postawy zagrażają bezpieczeństwu osób oraz ich mienia (tolerancja nie rozciąga się więc np. na zabójców, gwałcicieli czy złodziei). Zakres tolerancji jest historycznie zmienny. W większości społeczeństw albo nie było jej wcale, albo była bardzo ograniczona na skutek tego, że jednemu systemowi moralnemu przysługiwało uprzywilejowane stanowisko bądź monopol. Tolerancja objęła najwcześniej innowiercze wierzenia i praktyki rel., stopniowo rozszerzono ją na inne dziedziny, np. sferę obyczajów. Jakkolwiek zasada tolerancji jest współcześnie stosunkowo szeroko uznana i prawnie zagwarantowana niemal na całym świecie, bywa nierzadko kwestionowana i naruszana. Tam gdzie jest w pełni przestrzegana istotnego znaczenia nabrał problem granic tolerancji
WOLTER Traktat o tolerancji, Warszawa 1956; J. LOCKE List o tolerancji, Warszawa 1963;
F. GROSS Tolerancja i pluralizm, Warszawa 1992; P. KING Toleration, London 1976.
Z tego co się dzieje w tych "cywilizowanych" krajach, wydaje się, że zabójcy, gwałciciele i złodzieje są aż zanadto tolerowani... (istnieją raporty z których wynika, że w/w przestępstw dopuszczają się głównie imigranci, np. w takiej Norwegii)
JA koncze szkole i mnie tu nie ma, 5 lat temu bylo inaczej a teraz wpuszczaja ich wszystkich i wielka tolerancja.
"Z resztą zobaczcie do czego to doszło nawet w Bondzie ostatnim czarny charakter przystawiał się do Jamesa... Wszędzie w filmach musi się teraz pedał pojawiać albo grać. Proste: Jak poznałem waszą matkę- homoseksualistą jest koleś który grał kiedyś Duddiego Housera, Big Bank Theory- Homoseksualistą jest odtwórca Sheldona... "
nawet nie wiesz jak zawalił mi się świat na głowę jak się dowiedziałem że Gandalf i Magneto to pedały
Uniewinnić!? Człowieka ktory niby w imie naszej rasy wymordował setke białej młodzierzy.
Dla mnie to wygląda tak jakby ktoś w proteście przeciw wycinaniu lasów sam jeden podpalił.
Na białego na tej wyspie to brevik trafil jednego , tego polaka co pozniej ksiazke napisal.Oszczedzil go wlasnie dlatego ze byl bialy o czym brevik mowil w wywiadach a sam ocalony takze wspominal.Reszta jego ofiar to ciapaki.
Przypomne ze byla to mlodziezowka tamtejszej partii pracy (haa ciapak i praca - dobre sobie) wiec w przyszlosci mieli byc to kandydaci to ichnich wladz na roznych szczeblach.
Tak trudno to kurde bylo sprawdzic na necie?Za trudno lepiej pierdoly wypisywac.
Zobaczycie, że za kilka lat Breivik bedzie mieć status bohatera, a po jego śmierci ulice bedą nazywane jego imieniem.
Najwyższa pora przeprosić i uniewinnić Breivika
Fajnie to napisałeś, szkoda tylko że Breivik wolał zabijać bezbronnych białych o innych poglądach politycznych (młodych, głupich, może dać im szansę zmądrzeć a nie pozbawiać życia?). Jakby wpadł uzbrojony w taki rewir czarnuchów i tam wybił ~70 z nich, to byłby i moim bohaterem. A tak jest po prostu psycholem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów