2:03 Ebola kładzie asfalt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ładnie białas "rządzi" na boisku.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Wielkim fanem koszykówki nie jestem, ale gość naprawdę jest dobry. Piwo za wstawkę.
Ma talent, trzeba to przyznać
Wiecie co, czasami grywam w kosza i zawsze wkurwiają mnie takie typy. Tutaj gość ma faktycznie skill i rozumiem, że to taka pokazówka, ale jak zbiera się 10-12 ludzi by sobie pograć w kosza, a jeden pajacuje i robi jakieś debilne "sztuczki", którymi nie może przejść nawet 3 metrów boiska, to krew zalewa. Tańczy jakiś pajac z piłką, a 11 ludzi czeka zamiast sobie biegać i grać.
Policeman napisał/a:
Jeżeli przed meczem ustalane są zasady ,że takie rzeczy można robić to nie widzę nic w tym złego. Zwłaszcza jeśli pozostali zawodnicy też są ogarnięci jeżeli chodzi o tricki i nikt nie gra egoistycznie.Wiecie co, czasami grywam w kosza i zawsze wkurwiają mnie takie typy. Tutaj gość ma faktycznie skill i rozumiem, że to taka pokazówka, ale jak zbiera się 10-12 ludzi by sobie pograć w kosza, a jeden pajacuje i robi jakieś debilne "sztuczki", którymi nie może przejść nawet 3 metrów boiska, to krew zalewa. Tańczy jakiś pajac z piłką, a 11 ludzi czeka zamiast sobie biegać i grać.
Ja bym "gwizdał" kolesiowi kroki, auty itp. A jak by mi rzucił piłką wryj albo zdjął spodenki, to bym mu wyjebał, bo jak nie ma zasad to nie ma zasad I skończyłoby się pajacowanie.
PS
Z reguły grube dzieci nie są dobrymi obrońcami, wiec ciężko kolesia ocenić.
PS
goofastfood napisał/a:
a skąd ta pewność ,że koleś nie bije się lepiej od ciebie i by ci nie wpierdolił tak żebyś wylądował na OIOM-ieJa bym "gwizdał" kolesiowi kroki, auty itp. A jak by mi rzucił piłką wryj albo zdjął spodenki, to bym mu wyjebał, bo jak nie ma zasad to nie ma zasad I skończyłoby się pajacowanie.
PS
Ps. jak koleś ci walną piłką w ryj to mu się zrewanżuj ale zrób to tak by go ośmieszyć ,a nie wyjść na pajaca który od razu się wkurza.
B.T.W. jak ktoś ci zrobi wślizg podczas grania w piłkę to też chcesz go bić ?
chuj mu w dupę ze uderzanie innych zawodników piłką w głowę, przecież nos można komuś tak połamać, nawet tam jednego typa zamroczyło po jednym takim triku.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów