Lis ty śmieciu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lis z Tuskiem podobno chcą zalegalizować swój związek..
RutQ fiutQ dales mi ostrzezenie a typowi ktory mnie obrazal nie?Widze ze nawet tutaj lewackie zboczki maja swoich pacholow.
A,zeby nie bylo ze nie na temat to list jak olejnikowa powinni sie spalic ze wstydu razem z pedalska flaga
Tecza sie znaczy
A,zeby nie bylo ze nie na temat to list jak olejnikowa powinni sie spalic ze wstydu razem z pedalska flaga
Tecza sie znaczy
jebać żyda, jebać zyda pierdu pierdu STARE I NIEŚMIESZNE...
w 1:00 wygblada jak Bonus BGC
Co tydzień kupowałem Newsweeka - ceniłem ten tygodnik właśnie za obiektywność, za to, że skupiali się na faktach i bolączkach bez opiniowania, bez ideologii. Odkąd ten rudy pseudodziennikach przejął to pismo nie byłem w stanie znieść lewactwa jakie próbowano wpychać czytelnikom. Odeszli najlepsi dziennikarze, wszędzie tylko lesby i pedały, in vitro i najazd na wszystko co związane z religią katolicką. Ech i po co taki w ogóle istnieje w mediach.
Czy w ostatnich dwóch sekundach filmiku lisek opluł tego kolesia, czy mi się tylko wydawało?
Czy można wyegzekwować prawnie taką umowe? W końcu jest na piśmie a na dodatek na taśmie. Prosze o opinie eksperta
Lis to pionek obecnego układu na usługach donalda tuska, który ma bronić zszargany już jego wizerunek.
TY CHUJU! ŻYDZIE, LEWAKU
TY CHUJU! ŻYDZIE, LEWAKU
szkoda ze nie odgryzł sobie tego jezyka moze przestał by wkoncu pierdolic ten zarozumialec
Tomasz Lis lubi jadać obiady w budynku Axel Springer na Domaniewskiej, koło 13. Jak chodzę z kumplem tam to często go tam widzimy, zwykle ma swoją ustaloną miejscówkę, chyba, że ktoś go podsiądzie. Ale ja nie o tym
Zawsze jak go widzimy z kumplem, to jest w swoim standardowym zestawie, Garniak pod krawatem w białej koszuli, jak na miniaturce filmu. Nie ważne czy mróz czy spiekota. Ale raz zaskoczył nas i przyszedł w koszulce polo, jebaniec jeden. Mało widelce nam z wrażenia nie pospadały...
Wyobraźcie sobie przez 3 lata widujesz gościa zawsze ale to zawsze tak samo ubranego, a tu nagle ni stąd, ni zowąd jebs, gość w polówce... Nie można tak ludzi zaskakiwać...
W taki post trochę z dupy, ale może komuś spodoba się taka mała dygresja. Może ktoś tu czyta forum Onetu, WP, albo Pudelka
Zawsze jak go widzimy z kumplem, to jest w swoim standardowym zestawie, Garniak pod krawatem w białej koszuli, jak na miniaturce filmu. Nie ważne czy mróz czy spiekota. Ale raz zaskoczył nas i przyszedł w koszulce polo, jebaniec jeden. Mało widelce nam z wrażenia nie pospadały...
Wyobraźcie sobie przez 3 lata widujesz gościa zawsze ale to zawsze tak samo ubranego, a tu nagle ni stąd, ni zowąd jebs, gość w polówce... Nie można tak ludzi zaskakiwać...
W taki post trochę z dupy, ale może komuś spodoba się taka mała dygresja. Może ktoś tu czyta forum Onetu, WP, albo Pudelka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów