Lis ty śmieciu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
on tak naprawdę jest rudy.
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
jebać żyda
Nic do Lisa nie mam, jestem przy nim obojętny niczym azot. Za to widzę, że stado fachowców się odezwało. Co Panowie "fachowcy" osiągnęli w życiu?
Tęczowa równość dla wszystkich pięknych chłopaków
BrunerOvned napisał/a:
Nic do Lisa nie mam, jestem przy nim obojętny niczym azot. Za to widzę, że stado fachowców się odezwało. Co Panowie "fachowcy" osiągnęli w życiu?
Nie zostali Tomaszem Lisem.
a lgną do niego te stare baby jak by cara rosji zobaczyli albo jakiegoś justina biebera :*
Lis skończył się na Faktach. Jest zajebiście stronniczy, a ponadto straszny z niego buc i gbur. Uważa się za najmądrzejszego i zawsze mającego rację.
No tak, "Fakty" bowiem są w chuj obiektywne...
On tam na niego naskoczył w celu przestraszenia? Jebne ze śmiechu jaki ten leszcz jest bojowy Zamiast biegów, gry w piłkę czy innych sportowych wydarzeń powinni puszczać jak wylosowany człowiek z narodu leje się się z takimi śmieciami z sejmu i dziennikarzynami w ringu czy klatce. Zaraz kultury, ogłady i pokory jeden z drugim by nabrali...
Kolejna gimbosensacja. Nie wiem tylko kogo bardziej nie lubię w tym filmie. Lisa za to że jest Lisem czy idioty który nie zrozumiał, że nikt z obecnych podczas pisania tego "oświadczenia" nie pomyślał nawet przez chwile że to na poważnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów