Gość dobrze gada o życiu, kto się nie zgadza niech pierwszy rzuci kamieniem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jego dykcja to jego wina...
Kurwa banda sfrustrowanych gimbusów i leniwych marszczyfedów, przyjebaliście się do jego wady wymowy jak by to kurwa miało jakieś znaczenie. I tak ma na was ciężko wyjebane i bije z was beke czytając te komentarze.
Nie komentować tylko wracać do expienia w lol'u bo level sam się nie nabije, a za jakiś czas polecicie do Tomka nauczyć się jak być facetem a nie grubym nolifem.
Śmieszą mnie komentarze typu "ma bogatego starego bo siedzi w kawiarni" kurwa no porostu no nie. Nawet jak ma bogatych rodziców, to nie jego wina, ułatwili mu start i potrafił to wykorzystać i odnieść sukces, ale to się w waszym gimbusiarskim umyśle nie mieści.
Wracać na harda oglądać martwe płody i baby z kutasami.
A tak do autora tematu, co Cie podkusiło wrzucać filmik Tomka na sadola?
Nie komentować tylko wracać do expienia w lol'u bo level sam się nie nabije, a za jakiś czas polecicie do Tomka nauczyć się jak być facetem a nie grubym nolifem.
Śmieszą mnie komentarze typu "ma bogatego starego bo siedzi w kawiarni" kurwa no porostu no nie. Nawet jak ma bogatych rodziców, to nie jego wina, ułatwili mu start i potrafił to wykorzystać i odnieść sukces, ale to się w waszym gimbusiarskim umyśle nie mieści.
Wracać na harda oglądać martwe płody i baby z kutasami.
PrezesRm napisał/a:
Miałem nadzieje, że ktoś weźmie te słowa, nie gadkę jakiegoś kolesia, na poważnie i zmotywuje się żeby choc trochę zmienić swoje życie.
Niestety, społeczność sadistica to w większości grupa ludzi narzekających, którym wygodnie w gównie, w którym aktualnie przebywają.
Pozdrawiam
t27z napisał/a:
Miałem nadzieje, że ktoś weźmie te słowa, nie gadkę jakiegoś kolesia, na poważnie i zmotywuje się żeby choć trochę zmienić swoje życie.
Niestety, społeczność sadistica to w większości grupa ludzi narzekających, którym wygodnie w gównie, w którym aktualnie przebywają.
Pozdrawiam
Nadzieja umiera ostatnia. Kto się chce rozwijać sam znajdzie drogę. Tu trzeba wrzucać martwe płody i wypadki. Żadnych merytorycznych tematów, gimbaza i reszta żyjąca w gównie nie zrozumie przekazu.
t27z napisał/a:
Nie wiem, skąd wziąłeś te statystyki. W twoim wieku też powala twoje rzekome doświawczenie życiowe i wiedza o problemach społecznych. Pewne sprawy zaczniesz dostrzegać, jak się wyprowadzisz od mamy.
Cytat:
Żadnych merytorycznych tematów,
A gdzie widzisz merytoryczny temat? Bo twój życiowy idol Tomasz Marzec chce na siłę być jak Steve Jobs, ale Jobs zaczął udzielać innym rad, gdy sam coś osiągnął, natomiast Marzec to człowiek pierdolący w oderwaniu od rzeczywistości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów