18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robertow99 2013-06-27, 17:54 72
no rzeczywiście :d jak ktoś jest warzywem bo jakaś menda potrąciła go na pasach i nie może teraz nigdzie znaleźć pracy TO JEGO WINA!
Zgłoś
Godomogo 2013-06-27, 17:55 6
Ogolnie dobrze prawi . Lecz jest kilka rzeczy z którymi się nie zgodze : 15 % ludzi otyłych sa zwiazane z genami oraz chorobami które są nie do wyleczenia . Analizowanie przeszłości jest dobre da sie wyciagnąć wnioski . A meritum mojej wypowiedzi : Moje życie moja sprawa .
Zgłoś
Jariiiiiiiii 2013-06-27, 18:03 38
Gówno prawda
Nie wszyscy mają możliwość podejmowania własnych decyzji i nie mogą kierować swoim życiem , zwłaszcza w Polsce gdzie prawo kuleje i by dostać alimenty (bądź załatwić inna istotną sprawę)trzeba sobie nieco poczekać.
Jako osoba która się uczy jesteś w większości uzależniony od innych i twoje decyzje są mało istotne.
Rzeczy wypadkowe ? spalony dom ? noo takkk mogłeś kupić inny dom to twoja wina...

Ludzie wysyłają CV'ki i dalej ciężko dostać prace z zarobkiem 1200zł. (gdzie ciężko z tego wyżyć)
(co do grubych to się zgadzam) najlepsza dieta , NIE WPIERDALAJ!
no i zgadzam się że ostro zapierdalając można nieco zmienić swoje życie ale nie koniecznie można mieć taką możliwość.
Zgłoś
Sanjizz 2013-06-27, 18:19 10
Jestem ciekaw czy Tomeczek tak do wszytkiego sam doszedł za stuida sam płacił i wogóle :)wiece o co chodzi
Zgłoś
takija 2013-06-27, 18:31 21
Na początku ustawiają nas rodzice To od nich zależy najwięcej. Od rodziców, od otoczenia Powiedz małemu etiopczykowi żeby ruszył dupe i zmienil swoje życie...
Zgłoś
J................n 2013-06-27, 19:52 25
Wkurwia mnie to jak ktoś nie wymawia r ;(
Zgłoś
borisklinga 2013-06-27, 23:39 13
no faktycznie mowi same nowości i w ogole...chuj z nim, Twoj byt, twoje zycie napewno nie poprawi sie od oglądania takich pseudointelektualistów
Zgłoś
Gruby Brzuch 2013-06-27, 23:39 27
Kto to ku*wa jest?
Co to za autorytet?
Jakimi przykładami popiera swoje tezy?
Zgłoś
wikto 2013-06-27, 23:44 2
dzień dobły, nazywam się tomasz małec
Zgłoś
bartousz 2013-06-27, 23:56 2
He he, jakiś Maciuś z pod budki z piwem przeczytał książeczkę new age`ową.
Zgłoś
mateelv 2013-06-28, 1:19 25
to twoja wina, że nie wymawiasz R, dzbanie!
Zgłoś
RockyWood 2013-06-28, 1:43 2
Gość nie mówi o życiu tylko o LENIACH - ludzi którym nie chce się NIC robić - dlatego mają jak mają. To że bezrobocie w tym kraju się rozwija szybciej niż kurczy się gospodarka wiadome jest każdemu. Nie potrzebny jest żaden CAP który będzie pierdolił o tym jak sobie pościelisz tak się wyśpisz.
Zgłoś
ZQooS 2013-06-28, 11:11 2
Słyszyscie to jego wypowiadanie litery "r" ? Toż to żyd, a żydów trzeba tępić, a nie się z nimi zgadzać.
Zgłoś
PrezesRm 2013-06-28, 12:46
No kurwa tu jeszcze Tomak Marca na nie było.

Sanjizz napisał/a:

Jestem ciekaw czy Tomeczek tak do wszytkiego sam doszedł za stuida sam płacił i wogóle :)wiece o co chodzi

Tak oczywiście że sam do wszystkiego doszedł i studia zapłacił sam i to nie jeden kierunek.

Tak czułem, że odezwą się gimbusy i nieudacznicy.

Tomek poprowadził setki szkoleń, nauczył nie jednego masturbującego się nieudacznika jak osiągać sukces w każdej dziedzinie życia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem