Jak zawsze mistrzowski komentarz Tomasza Zimocha. Tym razem dotyczący złotego medalu Kamila Stocha na dużej skoczni w Soczi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mistrz
Nagrywałeś to dyktafonem nie wyłączając jakiegoś srechno w tle? ...
Zimoch nie jest w 'klimatach' skoków narciarskich.
Skoki narciarskie mają swoją magię tylko z tym panem:
youtube.com/watch?v=osvoHqrfhyA
Skoki narciarskie mają swoją magię tylko z tym panem:
youtube.com/watch?v=osvoHqrfhyA
@up
Nie jest w klimacie. Zimoch nie jest w klimacie skoków narciarskich i w ogóle sportów zimowych... teraz toś dojebał.
Nie jest w klimacie. Zimoch nie jest w klimacie skoków narciarskich i w ogóle sportów zimowych... teraz toś dojebał.
Że co? Szaranowicz ma niby lepszy komentarz od Zimocha? Hehehe śmieszny jesteś.. A tak swoją drogą to szkoda mi trochę Japończyka, życie poświęcił dla skakania, też mu się należało złoto, ale co ja tam wiem...
kurwa ciekawe dlaczego naszego łyżwiarza nie komentował?? i niech sie próbuje podniecać i srac tak w majty przy tych co zajmują 65 miejsce na 70 i dobiegaja do mety 12 minut po zwycięzcy wtedy bedzie się kurwa musiał wspinac na szczyty swoich bajkopisarskich umiejętności
Wg mnie komentator, który relacjonował zawody panczenistów był dużo lepszy od Zimocha. Autentyczne emocje, bez głupiej szopki i dziwacznych zdań
@giboN31 jak już idioto to nie ma czegoś takiego jak podatek od wygranej na olimpiadzie i za złoto jest 120tys zł nieopodatkowane
Włodek idealnie pasuje do komentowania skoków, bez dwóch zdań. Wielokrotnie można było tego doświadczyć jak Adaś skakał. A Zimoch, każdy ma swoje gusta. Biorąc pod uwagę, że jest komentatorem radiowym, to jestem to w stanie zaakceptować. Gdyby coś takiego dawał w telewizji, sorry, nie mój typ. Gdyby ktoś mi tak darł ziapę w telewizji.
Ja pierdole naprawde jara was ten niespelniony poeta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów