Słynny bramkarz o Musze i krowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co ona zrobi z trzecią ligą hokeja w Polsce hmmm... . O ile taka istnieje?
Czy trzeźwy czy najebany i tak ma kurwa rację. Gowin załatwił tekę ministra bo dupy mu dawała to teraz ma to co chciała... Gowinowi się nie dziwie też bym wyruchał...
Ta Mucha to powinna cycki w "Playboy'u" pokazywać,a nie za ministra się brać!
sadyk napisał/a:
A dzisiaj z kwiatami i przeprosinami
No bo wiesz pozory muszą być bo inaczej Mucha nie zrobi Brazzersa w czym jest naprawdę dobra...
"Słynny bramkarz" No to dojebałeś. Obrońcy byli dobrzy, a jemu się kilka razy udało odbić, złapać piłkę.
Dudek, czy Boruc dużo więcej się musieli napracować z bramce niż Tomaszewski.
A jakie on ma kurwa wykształcenie, że się w politykę bawi? Biorą byle kogo. Liczy się, że przyciągnie swoim nazwiskiem wyborców. A to, że ni chuja nie rozumie za, bądź przeciw czemu głosuje to już ich jebie.
Taki to mamy kurwa Rząd.
Dudek, czy Boruc dużo więcej się musieli napracować z bramce niż Tomaszewski.
A jakie on ma kurwa wykształcenie, że się w politykę bawi? Biorą byle kogo. Liczy się, że przyciągnie swoim nazwiskiem wyborców. A to, że ni chuja nie rozumie za, bądź przeciw czemu głosuje to już ich jebie.
Taki to mamy kurwa Rząd.
Byli koledzy tego kurwa "bramkaża" wydymali go równo (Lato, Boniek itp banknotami 200 zł podcierają swe dupy tyle tego mają) więc szczeka jak pudel na wibrator dla rozgłosu. A że z pisiorami się zbratał to głośno szczeka.
Dlaczego idioci typu redaktora TOK FM bodajże (chodzi o tę aferę z ligą hokeja) uznawani są za wzór do obrażania ludzi pokroju pani Muchy? Nie będę bronił rządu bo sram na to i wkurwiony jestem za Narodowy, no ale kurwa. Minister SPORTU nie musi się znać na SPORCIE tylko na ZARZĄDZANIU. Czy wy kurwa pojmujecie różnicę? Minister to menadżer, ma wokół siebie ludzi, którymi zarządza i to oni mają wiedzieć o co chodzi. Co by to było, gdyby jedna osoba musiała znać kurwa nazwy wszystkich stadionów i drużyn w Polsce? Rzucanie takich oskarżeń jak wyżej wymieniony redaktor to dla mnie absurdalny idiotyzm i świadczy o poziomie mediów. To samo jest z ministerstwami zdrowia czy edukacji narodowej. Wielkie afery bo ktoś tam się kurwa nie zna. Nie można wiedzieć wszystkiego.
Nigdy bym akurat do muchy nie fapował..
Niech obsadzi swoimi typami otoczenie i potem będą się wszyscy popierdalać za pieniążki podatników.
Chuj w dupę każdemu, kto popiera ten rząd.
Niech obsadzi swoimi typami otoczenie i potem będą się wszyscy popierdalać za pieniążki podatników.
Chuj w dupę każdemu, kto popiera ten rząd.
up nawet nie wiesz jak wielu gejom zrobiłeś dobrze tym postem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów