Spot mający promować Tomaszów Lubelski. Środki przeznaczone na jego wykonanie (z funduszu kapitał ludzki) wyniosły ok 50 000 pln. Podobno miasto już zabrało się za wycofywanie tego nagrania;p Nic tylko podziwiać zalety pięknego Tomaszowa zaprezentowane w spocie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Juz wiem, gdzie na urlop jade!
Cóż... montaż nienajlepszy, trochę pseudo dokument zamiast spotu, ale nie ma się co dziwić,
fundusz zdecydowanie za niski.
fundusz zdecydowanie za niski.
8:50 "smiej sie" dobre to... hehe rozpedala mnie tez ten gosciu z wcześniej z zelazkiem....
straciłem wiare w czlowieka przy tym napadzie na ciucholand ciekawe ile za kg spodni (?)
straciłem wiare w czlowieka przy tym napadzie na ciucholand ciekawe ile za kg spodni (?)
Tak szczerze powiedziawszy, to Tomaszów nie ma wiele do pokazania poza ciuchlandami. Nie ma pracy, nie ma inwestycji, infrastruktura nienajlepsza, nawet przemyt od kilku lat podupada, w najbliższych miesiącach ok 200 osób straci pracę - redukcja etetów SVZ (przetwórnia owoców), szpitalu i jakimś tam jeszcze przedsiebiorstwie... Jak dla mnie to filmik świetnie oddaje "dziurowatość"tej miejscowości. Smutna historia kolejnej miejscowości z Polski B...
A montaż fatalny.
A montaż fatalny.
Lepsze to niż reklamowanie się Zamościa w teledysku jakiegoś pseudo rapera...
Te przekręcone slowa początkowej "piosenki" nijak sie tu sprawdzają, bo tekst w oryginale jest o Tomaszowie Mazowieckim. Więc ktoś niezbyt trafnie do tego nawiązał. Chociaż w obydwu miastach jakiejś wielkiej rożnicy nie ma.. Jedno i drugie zadupie.
Bożek napisał/a:
Lepsze to niż reklamowanie się Zamościa w teledysku jakiegoś pseudo rapera...
w Zamosciu przynajmniej jest co reklamowac
To ma być spot promujący? Toż to jakaś groteska filmowa
Btw. szambelan w czerwonym surducie jest przedni
Btw. szambelan w czerwonym surducie jest przedni
Pufcik napisał/a:
Cóż... montaż nienajlepszy
Cptn Obviously napisał/a:
A montaż fatalny.
Sorry, ale z gówna bata nie ukręcisz.
Najlepszy montażem tego materiału byłoby połączenie początku z końcem...
Jeszcze nie obejrzałem do końca, ale jak widzę ciuchland to jest to dobra reklama dla miasta , przypomina mi się stanie w kolejkach z czasów prl.
3:27 - "doładuj telefon w sklepie obuwniczym" WTF ???!!!
Patrząc na to to szkoda tych 50 tyś zł. Mogli dofinansować bezrobotnym kursy albo coś.
Pozdrawiam z LZA Tomaszów spoko miasto, rondo, jedna ulica, przelotówka na Ukrainę.
życie ludzkie jest niczym wiadro wody w basenie przeznaczenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów